Siun Olkkari

15.04.2019 klo 12:00 - 19.04.2019 klo 18:00 / Harrasteryhmä, Muu, Muu ryhmämuotoinen tuki, Vertaisryhmä / TyönVuoksi ry

Siun Olkkari

Myö ollaa siuta varten! Tarvitsetko apua työhakuun tai koulutuspaikan valintaan? Kaipaatko juttuseuraa ja tekemistä? Nähhää Koskenportissa, siellä myö ollaa!
Siun Olkkari, Tainionkoskentie 10, 55100 Imatra
Facebook: Siun Olkkari

Avoinna ma, ti, to ja pe 12-16, ke 15-18

Mikä ihmeen olkkari?

Siun Olkkari toimii matalan kynnyksen kohtaamispaikkana kaiken ikäisille. Meille voit tulla viettämään aikaasi, juttelemaan tai pelailemaan. Kysymään mieltä painavista asioista tai keskustelemaan päivän polttavista aiheista. Keskustelun lomassa voit hörppiä kupin kuumaa.
Ohjeistamme hyvän cv:n ja työhakemuksen tekemisessä, ja voimme vaikka harjoitella yhdessä työhaastattelutilannetta.
Yhteistyökumppaneille Siun Olkkari tarjoaa paikan tulla esittelemään omia toimintoja. Meillä voi myös järjestää aukioloajan ulkopuolella kokouksia ja tapaamisia.

Ole yhteydessä!
Järjestämme myös säännöllisesti erilaisia teemaviikkoja. Teematorien ohjelma rakennetaan siten, että aiheesta on tarjolla kirjallista materiaalia sekä luentoja.

Seuraa facea: Siun Olkkari

Etelä-Karjala

Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi, Lappeenranta

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kaveritoiminta, kokemusasiantuntijuus, tapahtuma, tukihenkilötoiminta, työllisyys, vapaaehtoisuus, vertaistoiminta, vertaistuki, yhteistyö ja verkostot