Puhutaan rahapelaamisesta -koulutus Haminan alueen järjestö- ja kuntatoimijoille

12.05.2021 klo 12:00 - 15:00 / Koulutus/seminaari, Verkossa tapahtuva toiminta / Yhteispelillä!-hanke (A-klinikkasäätiö)

koulutus

Koulutuksen ajankohta: Keskiviikko 12.5.2021 kello 12-15. Koulutuksen keston on 3 tuntia.

Koulutuspaikka: Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena (Teams). Osallistumislinkki lähetetään muutamaa päivää ennen koulutusta.

Koulutuksen sisältö: Koulutuksessa käsitellään rahapelaamista ilmiönä, rahapelaamisen riskejä, puheeksiottoa, rahapeliongelmaa sekä sitä, mistä saa apua, tietoa ja tukea rahapelihaittoihin liittyen. Koulutusmateriaalit lähetetään postitse.

Tavoite: Koulutuksen jälkeen osaat ottaa rahapelaamisen puheeksi ja tunnistaa riskipelaamisen sekä haittoja aiheuttavan rahapelaamisen. Saat ymmärrystä rahapeli-ilmiöstä, rahapelaamiseen liittyvistä riskeistä sekä rahapeliongelmasta. Koulutuksen jälkeen osaat myös ohjata rahapelaamisen lopettamiseen apua tarvitsevan henkilön avun piiriin.

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu Haminan alueella työssään rahapelihaittoja kohtaaville työntekijöille, järjestöissä työskenteleville, vapaaehtoisille sekä kaikille, joita kiinnostaa oman osaamisensa kehittäminen rahapelaamisteemasta.

Hinta: Koulutus on maksuton.

Kouluttajat EHYT ry:n asiantuntijat: Eija Pietilä, eija.pietila@ehyt.fi ja Teresa Tenkanen, teresa.tenkanen@ehyt.fi. Mukana myös kokemusasiantuntija Sospedin Pelirajat´on-toiminnasta.

Lisätietoa: Camilla Metsäranta, camilla.metsaranta@a-klinikka.fi

Ilmoittautuminen ma 26.4.2021 mennessä: https://webropol.com/s/ehyt2021

Toiminta-alue

Alue
Kymenlaakso

Kunta
Hamina

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kokemusasiantuntijuus, mielenterveys, päihteet ja riippuvuudet, sosiaali ja terveys, tapahtuma, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

rahapelaaminen, rahapeliriippuvuus, rahapelihaitat, rahapelit, puheeksi ottaminen, riippuvuudet, Verkkokoulutus, Teams, kuntatoimijoille, järjestötoimijat, ehkäisevä päihdetyö

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, kokemusasiantuntijat, opiskelijat, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautuminen ma 26.4.2021 mennessä: https://webropol.com/s/ehyt2021

Koulutus järjestetään Teams-alustalla. Koulutuslinkki ja osallistumisohjeet lähetetään vain ilmoittautuneille.

Voit liittyä mukaan joko Teams-sovelluksella tai nettiselaimen kautta, jos käytössäsi on Google Chrome -selain. Tarvittaessa voit ladata linkin kautta Teams-sovelluksen maksutta koneellesi, mutta huomaathan varata tähän riittävästi aikaa ennen koulutuksen alkua.