MMA Etelä-Karjala 70v. ja Pikkujoulut 24.11.2018

29.10.2018 klo 16:48 - 13.11.2018 klo 23:00 / Virkistys / MMA Etelä-Karjala

Hyvä MMA Etelä-Karjalan jäsen!

Yhdistyksemme täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 70 vuotta, hieman on siis aikaa vierähtynyt perustamisesta, tarkoitus olisi juhlia asiaa teatterin ja perinteisen Särän nauttimisella Lemillä.

Haluamme tehdä ”synttäreiden” viettämisen ”perhepiirissä” Pikkujoulu tyyppisesti, siis oman jäsenistömme ja heidän läheisten kanssa, joten ohjelmaksi valikoitui Etelä-Karjalalaista teatteria ja perinneruokaa.

Olet siis tervetullut mukaan, joko avecin kanssa tai ilman, ilmoittaudu pian koska mukaan mahtuu 40 ensimmäistä ( tämä johtuu Museo Säräpirtin tiloista).

Olemme pyrkineet tekemään osallistumisen mahdollisimman edulliseksi (jäsenhinnat kutsusssa). Täytä osallistujien tiedot listaan ( nimi, puh.numero ja s-postiosoite), jotta voimme ilmoittaa tarvittaessa Sinulle tietoa mahdollisista muutoksista ym, tämän jälkeen suorita tarvittava jäsenalennuksen sisältämä summa MMA Etelä-Karjalan tilille Oma Säästöpankki
FI68 4924 0010 5934 78  Viesti kohtaan henkilöiden nimi tai nimet                                                        Ilmoittautuminen viimeistään 13.11.2018 mennessä.

Onnistuneesta ilmoittautumisesta saat viestin sähköpostiisi, joten muista laittaa s-postiosoite, jotta saat tiedon.

MMA_70V-pikkujoulut kutsu

• Lemin nuorisoseura

Tapiolankatu 5, Lemi, Suomi

• Museon Särätupa

Vainikkalantie 6, Lemi, Suomi

Etelä-Karjala

Lemi

Kaupunginosa / Kylä
Lemin keskus

Lemin nuorisoseura

Tapiolankatu 5, Lemi, Suomi

Museon Särätupa

Vainikkalantie 6, Lemi, Suomi

ammattijärjestötoiminta, elinkeinot ja talous, myynti ja markkinointi, tapahtuma

jäsenet

Vema Ahonen 050 66960 tai vema.ahonen@e-kmma.fi

Hinta

Jäsen 15€ / hlö (norm. 47€) ja jäsen + avec 60€ (norm. 94€). Mukaan mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittaumisjärjestyksessä. Maksu vahvistaa varauksen.

Hakuaika on päättynyt.