MLL:n perhekummikoulutus

16.09.2017 klo 10:00 - klo 15:00 / Koulutus/seminaari / Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piiri ry

MLL:n lapsiperheitä tukeva perhekummitoiminta on piirin organisoimaa, ammatillisesti ohjattua vapaaehtoistoimintaa. Toiminnan tarkoituksena on lisätä perheen hyvinvointia ja vahvistaa koko perheen elämänhallintaa tukemalla ensisijaisesti perheen vanhempia.

Perhekummit ovat auttamisesta kiinnostuneita, sitoutuneita vapaaehtoisia. Haastattelemme Kaikki perhekummit etukäteen ja he osallistuvat MLL:n peruskoulutukseen sekä saavat lisäksi säännöllistä ohjausta vapaaehtoistyöhönsä. MLL:n perhekummit noudattavat vapaaehtoistyön eettisiä periaatteita ja ovat vaitiolovelvollisia.

Perhekummin tehtävänä on ennen kaikkea tukea perheen vanhempien vanhemmuutta, mutta on tärkeää, että jokainen perheen jäsen, myös lapsi/lapset, tulee kuulluksi ja nähdyksi. Tukeminen on käytännössä kuuntelemista, keskustelemista, ylimääräisenä käsiparina olemista, yhdessä tekemistä ja välittämistä. Perhe ja perhekummi tapaavat yleensä kerran viikossa tai joka toinen viikko. Tapaamiset sovitaan yhdessä ja toteutetaan suunnitelmallisesti.

Perhekummikoulutus Lappeenrannassa 16.9. alkaen. Ilmoittautumiset 8.9. mennessä sanna.kyto@mll.fi p. 040 749 9697

Osoitteet

  • Sokos Hotel Lappee

    Brahenkatu 1, Lappeenranta, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Kaakkois-Suomi

Kunta
Lappeenranta

Sokos Hotel Lappee

Brahenkatu 1, Lappeenranta, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lapsuus ja perhe-elämä, vapaaehtoisuus, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

eläkeläiset, kaikille, kuntalaiset, miehet, naiset, opiskelijat, pariskunnat, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), kaikenikäiset, nuoret aikuiset (18-29 v.), vanhukset (80 v. - )

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 8.9. mennessä sanna.kyto@mll.fi p. 040 749 9697 tai verkossa http://kymenpiiri.mll.fi/tule-vapaaehtoiseksi/