MLL:n kaverikoulutus

16.09.2017 klo 10:00 - klo 15:00 / Koulutus/seminaari / Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piiri ry

Kaveritoiminta on piirin organisoimaa, ammatillisesti ohjattua vapaaehtoistoimintaa. Toiminta on suunnattu 4-17 -vuotiaalle lapselle tai nuorelle. Tavoitteena on parantaa lapsen tai nuoren ja hänen perheensä elämänhallintaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, tarjota lapselle tai nuorelle turvallinen ja luottamuksellinen suhde, ehkäistä ongelmien kasautumista sekä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä lapsen tai nuoren sosiaalisia taitoja ja itsetuntoa vahvistamalla.

Kaverista voi olla apua esimerkiksi silloin jos lapsi tai nuori ei löydä kavereita, lapsi tai nuori kokee itsensä yksinäiseksi, vapaa-ajalla ei ole mielekästä tekemistä, koulu ei suju toivotusti tai omasta lähipiiristä ei löydy aikuista juttuseuraa tai harrastuskaveria.

Kaveri on täysi-ikäinen ja hän on saanut kaveritoimintaan koulutuksen. Hän on kiinnostunut lasten ja nuorten auttamisesta ja haluaa antaa vapaa-aikaansa tähän. Kaveri on tavallinen ja luotettava aikuinen, joka noudattaa vapaaehtoistyön eettisiä periaatteita, joita ovat mm. vaitiolovelvollisuus ja vastavuoroisuus.

Kaverikoulutus Lappeenrannassa 16.9. alkaen. Ilmoittautumiset 8.9. mennessä sanna.vahasarja@mll.fi p. 0400 873 603

Osoitteet

  • Sokos Hotel Lappee

    Brahenkatu 1, Lappeenranta, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Kaakkois-Suomi

Kunta
Lappeenranta

Sokos Hotel Lappee

Brahenkatu 1, Lappeenranta, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lapsuus ja perhe-elämä, nuoruus, vapaaehtoisuus, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

eläkeläiset, kaikille, kuntalaiset, miehet, naiset, opiskelijat, pariskunnat, perheet, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), vanhukset (80 v. - )

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 8.9. mennessä sanna.vahasarja@mll.fi p. 0400 873 603 tai verkossa http://kymenpiiri.mll.fi/tule-vapaaehtoiseksi/