Marrasmyyjäiset

16.11.2019 klo 12:00 - 16:00 / Muu / Kouvolan Vammaisjärjestöjen Yhdistys
Yhdistysten Marrasmyyjäiset järjestetään 16.11. klo 12-16 Porukkatalolla. Myyjäisissä paikalliset yhdistykset sekä yrittäjät esittelevät toimintaansa ja myyvät tuotteitansa. Tule nappaamaan varaslähtö jouluun tai tule nauttimaan raikkaasta syyspäivästä Porukkatalolle koko perheen voimin. Myyjäisten ohella on Porukkatalolla koko perheelle suunnattua toimintaa mm. luovan autoradan sekä huovutuspajan merkeissä.

Yhdistykset ja paikalliset yrittäjät voivat varata pöytätilaa esittelyyn ja myyntiin sähköpostitse osoitteesta porukkatalo@kouvola.fi, puh. 020 615 9026 tai käymällä Porukkatalon 2. kerroksessa aulapalvelun tiskillä.

• Porukkatao

Savonkatu 23, Kouvola, Suomi

Kaakkois-Suomi

Kouvola

Kaupunginosa / Kylä
Kouvola

Porukkatao

Savonkatu 23, Kouvola, Suomi

myyjäiset ja kirpputorit, tapahtuma, teemapäivät ja -viikot, tempaus, varainhankinta ja rahoitus, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet, ystävä- ja viriketoiminta

Avainsanat

myyjäiset, joulumyyjäiset, esittely

kaikille

kaikenikäiset

Lisätietoa:

Teemu Niemelä
tiedottajakvy@gmail.com

Linkkejä

Facebook-tapahtuma

Otathan mukaan käteistä sillä suurinosa myyjistä ottaa vastaan vain käteistä!

Tilan esteettömyys

• Tilaan pääsee pyörätuolilla