Lemin puhelinporukka -valmennus

27.05.2020 klo 16:30 - 18:30 / Koulutus/seminaari, Muu

Vaikka kasvokkainen toiminta on tauolla, voivat erilaiset ikäihmisten harrasteryhmät, seniorikerhot ja juttupiirit kohdata turvallisesti puhelinporukkana.

Tule mukaan Lemin puhelinporukka -valmennukseen Lemin Vanhan Pappilan pihalle. Huonolla säällä ollaan sisällä turvavälit huomioiden.

Valmennuksessa oppii soittamaan ryhmäpuhelun ja voi koota puhelinporukan omassa tuttavapiirissa, ohjata pienryhmää puhelimitse tai tulla vapaaehtoiseksi HELMI-hankkeen, Eksoten ja Lemin kunnan käynnistämään puhelinporukka -toimintaan. Me järjestämme vapaaehtoiselle ikäihmistä koostuvan porukan, jolle voi soittaa säännöllisesti ja osallistujien kanssa sovitusti.

Valmennus on maksuton ja kaikille kiinnostuneille avoimia. Valmennukseen voi  tulla myös vain kuulolle, osallistuminen ei sido vielä mihinkään. Valmennus järjestetään yhteistyössä Lemin kunnan, HELMI Hyvää elämää ikääntyneenä -hankkeen ja Eksoten kanssa.  Lämpimästi tervetuloa!

Osoitteet

  • Lemin Vanha Pappila

    Toukkalantie 5, 54710 Lemi, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Etelä-Karjala

Kunta
Lemi

Lemin Vanha Pappila

Toukkalantie 5, 54710 Lemi, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, ikääntyminen ja veteraanitoiminta, kaveritoiminta, vapaaehtoisuus, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, eläkeläiset, järjestötoimijat, läheiset ja omaiset, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 2.6. mennessä. 

Heini Maijanen, p. 050 595 4246 tai heini.maijanen@socom.fi