Kymijokipäivä 6.8.2022

06.08.2022 klo 09:00 - 17:00 / Harrasteryhmä, Kokous/tapaaminen, Muu, Virkistys, Yleisöluento

Kymijoessa virtaa paljon potentiaalia, joka nostetaan esiin yhteistyöllä!
Kymenlaakson Kylät ry koordinoi lauantaina 6.8.2022 Kymijokipäivää, jolla on Kymenlaaksossa pitkä perinne. Kymijokipäivän aikana järjestetään erilaisia koko perheen tapahtumia Kymijoen varrella.

Kymenlaakson Kylät ry:n tavoitteena on kehittää Kymijokipäivää sekä aktivoida Kymijoen varrella toimivia kyliä, yhdistyksiä ja yrityksiä tuomaan esille toimintaansa ja palveluitaan.

Osana tapahtumapäivää järjestämme bussiretken valikoituihin kyläkohteisiin. Retki tarjoaa helpon ja mukavan mahdollisuuden osallistua Kymijokipäivään. Bussiretken alustava reittisuunnitelma; Koria – Ranta-pukin kievarimuseo – Hirvikoski. Retkeä elävöittävät roolioppaat, jotka kertovat paikkakunnan tapahtumista ja historiasta sekä esittelevät kyläkohteet. Bussimatka on Kymenlaakson Kylät ry:n jäsenille maksuton, muilta peritään noin 10 euron osallistumismaksu.

Kymijokipäivän ohjelma ja bussiretken reitti julkaistaan heinäkuun aikana www.kymenlaaksonkylat.fi

Kymijokipäivän järjestelyihin on saatu apurahaa Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiöltä, ja tapahtumapäivä on osa Kymenlaakson Metsäteollisuus 150 v. -juhlavuotta.

Facebookissa: Kymijokipäivän 6.8.2022 suunnitteluryhmä
Lisätiedot: Tapahtumatuotannon harjoittelija Pepina Malmberg pepina.malmberg(at)kymenlaaksonkylat.fi p. 044 297 7738

Kaakkois-Suomi

Kouvola