Kutsutaksi -opastus Rautjärven pääkirjastolla

13.02.2018 klo 10:00 - klo 12:00 / Koulutus/seminaari / Osalliseksi tietoyhteiskunnasta hanke Osku

Rautjärvellä kokeillaan kolmen kuukauden ajan (1.12.2017–28.2.2018) kutsutaksia, joka palvelee erityisesti asiointimatkalaisia Imatralle. Kokeilun tarkoituksena on selvittää kutsutaksipalvelun tarve ja toimivuus alueella. Kokeilusta saadaan hyvää tietoa, jonka pohjalta kutsutaksia on mahdollista kehittää.

Tilaisuuksissa opastetaan Kutsutaksin tilaamista mobiililaitteiden ja -sovellusten avulla. Samalla annetaan opastusta myös terveyspalvelujen, kuten Kanta.fi ja Eksoten asiointipalvelu -verkkopalvelujen käytöstä. Tilaisuuksiin pyydetään ottamaan mukaan oma älypuhelin tai tabletti, mikäli sellainen on. Mukaan on hyvä varata myös pankkitunnukset, koska niitä tarvitaan terveyspalvelujen (Kanta.fi ja Eksoten asiointipalvelu) käyttöön tutustumisessa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Koulutuksen yhteistyökumppanit ovat Etelä-Karjalan liitto, Rautjärven kunta ja Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy SOCOMin ”Osalliseksi tietoyhteiskunnasta” (Osku) -hanke.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Etelä-Karjalan liiton liikenneasiantuntija Sonja Tynkkynen, puh. 040 681 7163, sonja.tynkkynen@ekarjala.fi.

Osoitteet

  • Rautjärven pääkirjasto

    Roihankatu 6, Rautjärvi, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Kaakkois-Suomi, Etelä-Karjala

Kunta
Rautjärvi

Rautjärven pääkirjasto

Roihankatu 6, Rautjärvi, Suomi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, eläkeläistoiminta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, ikääntyminen ja veteraanitoiminta, muu, teemapäivät ja -viikot, tietotekniikka ja tietojenkäsittely, vapaaehtoisuus, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

eläkeläiset, kuntalaiset, läheiset ja omaiset, miehet, naiset, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Liitteet


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn