KEVÄT ON – vallaton

11.04.2018 klo 18:30 - klo 19:30 / Virkistys / Inkeroisten Musiikkiyhdistys ry

Haminan Viihdelaulajat Seija Kiiverin johdolla, runonlausujat Kaija Arvo ja Riitta Hotakainen sekä Inkeroisten Musiikkiyhdistyksen orkesteri Minna Lakaniemen johtamana esittävät keväisiä runoja ja musiikkia Inkeroisissa Kymenlaakson opistolla keskiviikkona 11.4. ja Haminan Puistotalossa sunnuntaina 15.4.

Runoesityksinä kuulemme mm. Lassi Sinkkosen, Eeva Kilven, Einari Vuorelan, Viljo Kajavan ja Tommy Tabermannin keväisiä runoja. Kuoro laulaa sekä yksin että orkesterin säestyksellä. Ohjelmassa on Esa Niemisen, Seija Kiiverin, Veikko Lavin Toni Edelmanin, Pedro Hietasen, Kaj Chydeniuksen, Anssi Tikanmäen, Susanna Palinin ja Jouni Sjöblomin sävellyksiä sekä euroviisupotpuri ja kansanlauluja. Orkesteri soittaa omina numeroinaan Minna Lakaniemen sovittaman pirteän Lintupotpurin talitintteineen ja leivoineen kottaraisia unohtamatta, Dupéren Adagion, Lasse Mårtensonin Iltalaulun oboesoolona, Rodgersin Younger than Springtimen sekä Becherin Petite fleurin klarinettisoolona. Liput á 10 euroa.

• Kymenlaakson opisto

Marintie 9, Kouvola, Suomi