Kansainvälinen You Will Learn jalkapalloleiri 1.-3.8.

01.08.2018 klo 09:00 - 03.08.2018 klo 15:00 / Harrasteryhmä, Koulutus/seminaari, Muu, Virkistys / Sudet ry Jalkapallo

Kansainvälinen You Will Learn -jalkapalloleiri järjestetään taas elokuussa, Lehtomäen kentällä Kouvolassa. Leirin vetäjinä toimii tuttuun tapaan Liverpoolin U14-U15 koulupoikien valmentajat Paul Deakin ja Scott Davidson.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa:
sudetjalkapallo.fi/youwilllearn

• Lehtomäen kenttä

Lehtomäenkatu 16, 45160 Kouvola, Suomi

Kaakkois-Suomi

Kouvola

Kaupunginosa / Kylä
Lehtomäki

Lehtomäen kenttä

Lehtomäenkatu 16, 45160 Kouvola, Suomi

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, urheilu ja liikunta

Avainsanat

valmennus, jalkapallo

lapset ja nuoret

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.)

Järjestetään kielillä

Englanti, Suomi

Tervetuloa kansainväliselle jalkapalloleirille Kouvolan Lehtomäkeen 1.-3.8.2018

Suuren suosion saavuttanut You Will Learn -jalkapalloleiri järjestetään taas elokuussa, Lehtomäen kentällä Kouvolassa. Leirin vetäjinä toimii tuttuun tapaan Liverpoolin U14-U15 koulupoikien valmentajat Paul Deakin ja Scott Davidson. Ensimmäiselle YWL leirille vuonna 2016 osallistui 80 junioria, tyttöjä ja poikia, neljästä eri ikäluokasta. Toinen YWL leiri vuonna 2017 keräsi 82 osallistujaa. Leirin teemoja on pyritty kehittämään vuosittain saadun palautteen avulla ja tavoitteenamme on tehdä vuoden 2018 leiristä paras koskaan järjestetty YWL leiri.

Linkkejä

You Will Learn leiri

Hinta

Leirin hinta on 125 euroa / osallistuja (Sudet Jalkapallon jäsenille 105 euroa). Maksutiedot lähetetään automaattisesti ilmoittautumislomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen (tarkista myös roskapostikansiosi). Maksukuitti pitää esittää ilmoittautumisen yhteydessä.

Tilan saavutettavuus

• Pysäköintimahdollisuus
  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Tapahtuman kielet