Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen aluekierros Lappeenrannassa

11.09.2017 klo 09:00 - klo 16:00 / Muu / Yhdistysinfo

Tervetuloa osallistumaan Lappeenrannassa 11.9.2017 järjestettävään  hyvinvoinnin, terveyden sekä työ- ja toimintakyvyn edistämisen alueelliseen tilaisuuteen. Kaikille avoin tilaisuus  järjestetään sote- ja maakuntauudistuksen toimeenpanon tueksi.

Aluekierroksen tavoitteena on tukea kuntien ja maakuntien monialaista valmistelutyötä tunnistamalla alueen vahvuuksia ja kehittämiskohteita sekä verkostoimalla kuntia, maakuntia ja järjestöjä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toteuttamisessa ja työterveyshuollon järjestämisessä osana uudistusta.

Kierroksen järjestää sosiaali- ja terveysministeriö yhdessä opetus- ja kulttuuriministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, Kuntaliiton, Työterveyslaitoksen, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n, maakuntien, kuntien, aluehallintovirastojen ja järjestöjen kanssa.

Tarkemmat tiedot tilaisuuden tavoitteista, ohjelmasta, työpajoista ja ilmoittautumisesta löydät ohjelmasta.

Ohjelma (pdf)

Ilmoittaudu mukaan! (28.8. mennessä)

• Eksoten toimistotalo Ruori, auditorio 1

Valto Käkelän katu 3 a, Lappeenranta, Suomi