Hygieniapassikoulutus ja -testi

19.03.2018 klo 10:00 - klo 17:00 / Koulutus/seminaari

ohjois-Kymen Kasvun Paikallista kasvua kyliin ja yrityksiin -hanke järjestää yhdessä KSAO Aikuisopiston kanssa hygieniapassikoulutuksen ja testin. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Kouvolan ja Iitin maaseutualueen asukkaille, yhdistyksille ja mikroyrityksille. Koulutus on osallistujalle maksuton, paitsi henkilökohtaisen kortin osalta.

Hygieniapassikoulutus ja testi klo 10-17 (KSAO Utinkatu 44, Kouvola. luokka 3206)
– jokaisella testin tekevällä tulee olla mukanaan henkilöllisyystodistus ja sinistä väriä kirjoittava kuulakärkikynä.

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Jarno Leinonen, jarno.leinonen@pohjois-kymenkasvu.fi, p. 0400 545 768.

Olemme ilmoittautujiin yhteydessä ennen koulutuksen alkua ja annamme tarkempia tietoja.

• KSAO Aikuisopisto

Utinkatu 44, Kouvola, Suomi

Kymenlaakso, Kaakkois-Suomi

Kouvola