Aktivointia yhdistyksiin

17.04.2018 klo 16:00 - klo 20:00 / Koulutus/seminaari

Pohjois-Kymen Kasvun Paikallista kasvua kyliin ja yrityksiin -hanke järjestää yhdessä yhdistystoiminnan kouluttajan Kari Loimun kanssa Porukkatalolla (Savonkatu 23, Kouvola) Aktivointia yhdistyksiin -koulutuksen. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Kouvolan ja Iitin maaseutualueen asukkaille, yhdistyksille ja mikroyrityksille. Koulutus on osallistujalle maksuton.

Koulutuksen jälkeen osallistujat ymmärtävät, että perinteisten kokousten lisäksi yhdistystoiminnassa kannattaa käyttää välillä luovia työskentelytapoja ja heillä on valmiudet harjoitella kahden eri tekniikan käyttöä. Tämän lisäksi heillä on joukko ideoita, joiden kehittämistä he voivat jatkaa omissa yhdistyksissään saadakseen jäsenet paremmin osallistumaan toimintaan.

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Jarno Leinonen, jarno.leinonen@pohjois-kymenkasvu.fi, p. 0400 545 768.

• Porukkatalo

Savonkatu 23, Kouvola, Suomi

Kymenlaakso, Kaakkois-Suomi

Kouvola