Tapahtumat


Tilaisuudessa tutustutaan kotimajoittamiseen ja Airbnb-palveluun. Paikalla on myös kotimajoituksen paikallisia asiantuntijoita. Tilaisuus on kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin ja maksuton. – Kahvitarjoilu – Ilmoittautumiset: toimisto@kymenkylat.fi tai puh: 040 3732101 Tilaisuudet järjestetään Näkyvät Kylät ja Iitin Kyläkoordinaattori -hankkeiden yhteistyönä.  


Perheniemen Kylätalolla tutustutaan kotimajoittamiseen ja Airbnb-palveluun ke 13.11. klo 18.00. Paikalla on myös kotimajoituksen paikallisia asiantuntijoita. Tilaisuus on kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin ja maksuton. – Kahvitarjoilu – Perheniemen Kylätalo ke 13.11. klo 18.00 Tilaisuudet järjestetään Näkyvät Kylät ja Iitin Kyläkoordinaattori Lue lisää…


Tilaisuudessa tutustutaan kotimajoittamiseen ja Airbnb-palveluun. Paikalla on myös kotimajoituksen paikallisia asiantuntijoita. Tilaisuus on kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin ja maksuton. Paikka: Vuolenkosken Seurojentalo Tilaisuudet järjestetään Kymenlaakson Kylät ry:n Näkyvät Kylät ja Iitin Kyläkoordinaattori -hankkeiden yhteistyönä.       


Tenorissimon ”Kertokaa se hänelle” -hyväntekeväisyyskonsertilla tuetaan Saimaan Syöpäyhdistyksen tuki -ja neuvontapalveluita. Konserttiohjelma koostuu Mauno Kuusiston tunnetuimpia kappaleita mm. Anniina, Heijastus, Kertokaa se hänelle, Mun kaunis kotimaani, Palaja Sorrentoon, Volgalaulu, Ave Maria, Leivästä enkelten jne. Tervetuloa!


Yhteensä: 4