OHJE TEKSTIMUODOSSA:

Yhdistysinfo on valtakunnallisen toimeksi.fi -verkoston Kymen-Karjalan sosiaali- ja terveysturva ry:n ylläpitämä aluepalvelu.

Käythän rekisteröitymässä palveluun!

Tästä linkistä aukeaa uusi välilehti rekisteröitymistä varten, sivulta löydät myös ohjeet:

Rekisteröityminen toimeksi.fi -palveluun

Rekisteröidyttyäsi pääset oman yhdistyksesi sivulla ilmoittamaan vapaaehtoistehtävän sivun vasemman laidan valikosta.

• Valitse Vapaaehtoistehtävät -> Lisää uusi.
  • Näkymässä vasemmalla on edelleen ohjausnäkymä, keskellä ovat lomakekentät, joita täytät ja oikealla ovat Julkaise, Arkistoidut sekä Artikkelikuva -toiminnot, joihin palataan kun olet täyttänyt lomakkeen keskellä ruutua.
  • Lisää lomakekenttiin: Vapaaehtoistehtävän nimi: Nimen olisi hyvä kertoa selkeästi tehtävästä ja houkutella oikeaa ihmistä tutustumaan tehtävään. Nimi näkyy sivulla parhaiten. Tehtävän kuvaus: Anna lyhyt kuvaus tehtävästä
  • Vapaaehtoistehtävän yleistiedot-kohdassa on vasemmassa reunassa sinisellä välilehdet, joita klikkaamalla pääset täyttämään kunkin välilehden tiedot. Aloita yleistiedot-välilehdestä. Pakolliset kentät on merkitty punaisella tähdellä.
  • Tehtävän ajankohta-välilehdellä hakuajan päättymisen voi laittaa pitkälle tulevaisuuteen, jos hakuaikaa ei ole määritelty.
  • Luokittelut -välilehdellä sivun ohjeesta poiketen on pakollinen kenttä, ”Asiasanat.” Tähän kohtaan täytä aina asiasana ”vapaaehtoisuuden puu” tai ”vapaaehtoisuudenpuu” sekä muut haluamasi asiasanat. Voit lisätä asiasanan, kun viet hiiren kentän päälle ja painat kentän oikeaan laitaan ilmestyvää plus-merkkiä.
  • TÄRKEÄÄ! vapaaehtoistehtäväsi näkyy vapaaehtoisuuden puu -sivustolla ainoastaan, jos käytät tätä asiasanaa.
  • Täytä myös Paikkatiedot-, toiveet ja edellytykset-, sekä lisätiedot -välilehdet soveltuvin osin.
  • Yhteystiedot-välilehdellä voit valita, käytätkö rekisteröityjän yhteystietoja, vai haluatko tehtävälle oman yhteyshenkilön.
  • Ilmoittautuminen: Välilehdellä voi valita palvelun valmiin sähköisen ilmoittautumislomakkeen. Älä täytä ruutua, vapaaehtoisuuden puu -hankkeessa lomaketta ei käytetä. Tehtävään hakija ottaa sinuun yhteyttä niillä yhteystiedoilla, jotka olet antanut palveluun rekisteröityessäsi.

Kun olet täyttänyt kaikki kentät, palaa sivun ylälaitaan.

Sivun oikeassa reunassa on Artikkelikuva-valikkolaatikko. Aseta tehtävällesi artikkelikuva sinisestä linkistä, mikäli sinulla on sopiva kuva olemassa. Linkistä aukeaa tiedostonäkymä, josta voit etsiä ja valita kuvan koneeltasi. Kuvan voi tallentaa esim. työpöydälle ja avata tässä näkymässä. Muistathan, että sinulla täytyy olla kuvaan tekijänoikeus, tai lupa sen käytölle.

Siirry julkaise- valikkoon sivun oikeassa yläreunassa ja paina vihreää ”Julkaise” -painiketta. Voit myös esikatsella ilmoituksesi sen yläpuolella olevasta ”Esikatsele” -painikkeesta. Samasta valikkolaatikosta voit myös tallentaa vapaaehtoistehtävän luonnoksen kesken täyttämisen ja palata kirjautuneena muokkaamaan tehtävää myöhemmin.

Nyt tehtäväsi tallentuu palveluun ja näkyy siellä seuraavan tasatunnin vaihtuessa.

Muistathan poistaa tehtävän, kun haulle ei ole enää tarvetta!

Muokattu viimeksi: 19.02.2021