Toimintaa ja tapahtumia

Tästä osiosta löydät erilaisia osallistumisen mahdollisuuksia. Katso alta tarkemmat lisätiedot tulevista tapahtumista Kaakkois-Suomen alueella.

Oleskelua ja ajanvietettä

Järjestöt ylläpitävät erilaisia kansalaisille avoimia kohtaamispaikkoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden vapaamuotoiseen oleskeluun ja ajanviettoon. Osassa kohtaamispaikkoja toiminta on kohdistettu tietylle kohderyhmälle, kuten esimerkiksi tyttöjen ja poikien taloissa.

Tekemistä ja tietoa

Järjestöt tarjoavat runsaasti erilaisia mahdollisuuksia yhdessä tekemiseen, olitpa sitten kiinnostunut harrastus- ja kerhotoiminnasta, erilaisista tapahtumista, vapaaehtoistoiminnasta tai vaikkapa vaikuttamistoiminnasta. Järjestöillä on myös paljon tiedotus- ja koulutustoimintaa ja ne järjestävät mm. luentoja sekä teemapäiviä ja -viikkoja mm. hyvinvointiin ja terveyteen liittyvistä teemoista.

Tukea elämäntilanteeseen

Elämäntilanteiden vaihdellessa voi tarvita erilaista tukea, apua, ohjausta ja neuvontaa arkielämästä selviämiseen. Sosiaali- ja terveysalan järjestöistä saat asiantuntija-apua sekä vertaistukea hyvinvointisi tukemiseen ja arjessa jaksamiseen.

Etsi tapahtumia alueittain ja kunnittain

Tulevia tapahtumia:    Muokattu viimeksi: 07.08.2020