Korona-apu, etätukea ja toimintaa

Tälle sivulle on koottu tietoa etänä tarjottavasta tuesta ja toiminnasta. Maassa vallitsevan koronavirustilanteen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi suuri osa erilaisista kokoontumista on peruttu, siirretty myöhempään ajankohtaan tai verkossa järjestettäväksi.

Ilmoita tietoja

Tarjoaako sinun järjestösi, yhdistyksesi, seurasi tai yhteisösi toimintaa, etätukea tai apua poikkeustilan aikana Kaakkois-Suomen alueella?

Ilmoita tietoa -sivusto

Siirry ilmoittamaan tietoja avoimella lomakkeellallemme käyttäjätunnuksillasi tai avoimilla lomakkeilla.

Tälle sivulle nousevat näkyviin seuraavat asiasanat sisältävät ilmoitukset

Tapahtuma ja toimintailmoitukset, joihin on lisätty asiasanaksi verkossa, korona tai korona-apu.
Uutiset ja tiedotteet, joihin on lisätty asiasanaksi verkossa, korona tai korona-apu.
Muistathan myös poistaa tai muokata tapahtumailmoituksia peruttujen osalta ja muuttuneiden osalta.

Ajankohtaiset uutiset ja toiminta poikkeustilan aikana.

Uutisia ja tiedotteita

Tapahtumia ja toimintaa