Takaisin edelliselle sivulle

t
Taekwondo Kouvola ry on vuonna 1987 toimintansa aloittanut urheilu- ja liikuntaseura, joka tarjoaa jäsenilleen monipuolista harrastus- ja kilpailutoimintaa taekwondon avulla. Järjestämme harjoituksia koko perheelle.  Nuorten ja aikusten ryhmä on suunnattu yli 13-vuotiaille. Perheryhmässä perheen aikuiset ja noin 6-12 vuotiaat lapset Lue lisää…Taideyhdistys 80N ry. on nuorten eri alojen taiteentekijöiden kokoonsaattamiseksi perustettu yhdistys.


Taideyhdistys Raakku ry on villi ja vallaton, mutta vakavasti otettava toimija taiteen tekemisen ja katsomisen kentällä Rautjärvellä ja Etelä-Karjalassa. Tervetuloa mukaan toimintaan!


Olemme kotitalousneuvontaa antava kansalaisjärjestö. Kokoonnumme joka toinen maanantai, parillisilla viikoilla.Kuorolaulua vuodesta 1918, neliääninen seurakuntakuoro kutsuu kaikki laulamisesta kiinnostuneet aikuiset mukaan toimintaan. Uusia laulajia kaivataan! Ota yhteys Pj Ritva Haatainen, 050 379 7967 tai kanttori kai-Jussi Jankeri, 040 069 8409. Myös sihteeri vastaa tiedusteluihin: kari.manninen (ät) gmail.com.