Takaisin edelliselle sivulle

s

Sähköteekkareiden yhdistys eli tuttavallisemmin Sätky on Lappeenrannan Teknillisen Yliopiston sähkötekniikan opiskelijoiden ainejärjestö.

Seuran tavoitteena on alamäkilajien eri osa-alueiden ja tunnettavuuden eteenpäinvieminen Etelä-Karjalassa. Tehtävänä on osaltaan ohjata nuoria liikunnan, urheilun ja sitä kautta terveiden elämäntapojen pariin.

SAIMAA SONG on imatralainen v. 2004 perustettu laulavaisten ja iloisten karjalaisihmisten muodostama kuoro. Kuoron toiminta on keskittynyt laulamisen ilon tuottamiseen jokaiselle kuorossa mukana olevalle harrastajalaulajalle.

Saimaan Astangajooga ry on vuonna 2003 Lappeenrannassa perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on opettaa ja edistää astangajoogan harjoittamista.

Saimaan Jousi on perustettu 1976.