Takaisin edelliselle sivulle

s

Seuran tavoitteena on alamäkilajien eri osa-alueiden ja tunnettavuuden eteenpäinvieminen Etelä-Karjalassa. Tehtävänä on osaltaan ohjata nuoria liikunnan, urheilun ja sitä kautta terveiden elämäntapojen pariin.


SAIMAA SONG on imatralainen v. 2004 perustettu laulavaisten ja iloisten karjalaisihmisten muodostama kuoro. Kuoron toiminta on keskittynyt laulamisen ilon tuottamiseen jokaiselle kuorossa mukana olevalle harrastajalaulajalle.


SaimaaFilms ry:n historia alkaa vuodesta 1957, jolloin perustettiin Kaakon Kaitafilmikerho ry. Myöhemmin kaitafilmaus muuttui, Lappeenrannan Filmi- ja Videokuvaajat ry:ksi ja nykyisin yhdistyksemme tunnetaan lyhyesti SaimaaFilms ry:nä. Yhdistyksemme jäsenistö on pitkän historiansa aikana taltioinut tapahtumia ja tehnyt elokuvia eri tekniikoilla. Nykyisin Lue lisää…


Saimaan Astangajooga ry on vuonna 2003 Lappeenrannassa perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on opettaa ja edistää astangajoogan harjoittamista.


Saimaan Jousi on perustettu 1976.


Saimaan kameraseura ry on Etelä-Karjalan maakunnan asukkaille tarkoitettu yleishyödyllinen yhdistys. Sen tarkoitus on ylläpitää ja edistää valokuvauksen ja valokuvataiteen harrastusta ja tasoa, sekä koota harrastajat yhteiseen toimintaan. Tarkoituksena on myös uudistaa ja kehittää kansalaisten käsitystä valokuvataiteesta. Kameraseuralaiset kokoontuvat joka kuukauden Lue lisää…


Karting on koko perheen yhteinen harrastus, minkä voi aloittaa jo varsin nuorena. Kartingia voi harrastaa joko aktiivisesti kilpaillen tai ajella huvikseen seuran omalla radalla.