Takaisin edelliselle sivulle

r

Osaston tarkoituksena on toiminta-alueellaan koota yhteen kaikki raideliikenteessä ja rautatiealalla työskentelevät palkansaajat varsinaisina jäseninä sekä näillä aloilla ammattiin opiskelevat henkilöt oppilasjäseninä parantamaan heidän ammatillisia, työehtosopimuksellisia ja yhteiskunnallisia etujaan osaston ja liiton sääntöjen päätösten mukaisesti.

Raipon Riistamiehet ry on Lappeenrannassa sijaitsevien Raipon-, Suomalaisen-, Haikalan- ja Melkkolan kylien alueella vuonna 1958 perustettu metsästysyhdistys.

Järjestämme aktiivista toimintaa niin kesällä että talvella. Kesäisin järjestämme kuntosuunnistusta Maanantairasteilla sekä erilaisia taitoharjoituksia. Talvisin seuralla on aerobic/jumppa-vuoro, joka sopii kaikenikäsille.

Tällähetkellä seuran jäsenet kilpailevat koulu- ja esteratsastuksessa seura- ja aluetasolla.

Yhdistys julkaisee RAJAKOIRA-lehteä joka on jäsenetu jäsenmaksun maksaneille yhdistyksen jäsenille.