Muista siirtyä Lähellä.fi palveluun!

Lähellä.fi-järjestötietopalvelu on valmis käyttöönotettavaksi.

Muistathan, arvoisa järjestötoimija, että Lähellä.fi on valmis käyttöönotettavaksi! Yhditysinfo.fi uudistuu ja jatkossa koko Suomen kaikki kansalaisille suunnatut järjestötiedot ja toimintailmoitukset löytyvät osoitteesta Lähellä.fi

Siirräthän tietosi viimeistään elokuussa uuteen palveluun! 1.9.2022 alkaen Yhdistysinfo ei ole enää käytössä.

Muistin virkistyksenä, lue tästä uudistusta käsittelevät usein kysytyt kysymykset

UKK - Yhdistyksille

Ota Lähellä.fi käyttöösi, palveluun on helppo rekisteröityä ja sen käyttö on maksutonta.

Lähellä.fi korvaa jatkossa kaikki maakunnalliset järjestötietopalvelut yhdellä verkkosivustolla. Palveluun voi rekisteröityä mikä tahansa järjestö. Verkkopalvelussa voi ilmoittaa järjestöjen tapahtumia, toimintailmoituksia ja vapaaehtoistehtävien mahdollisuuksia. Palvelu on suunnattu ihmisille, jotka hakevat itselleen uusia harrastuksia, etsivät tukea tai apua taikka haluavat ryhtyä vapaaehtoistoimijoiksi.

Lähellä.fi sopii loistavasti myös ammattilaisen käyttöön. Julkisen sektorin työntekijät voivat asiakaskohtaamisten yhteydessä tarjota ihmisille mahdollisuutta järjestötoimintaan ja omaa yleistä hyvinvointia ja terveyttä tukevaan toimintaan.

Heinäkuisin terveisin, Ylläpito.