Yhdistysinfon uutiskirje 07/2022

Terveiset Sote-muutostuen järjestöasiantuntijalta

Hyvinvointialueiden työstäminen on hyvässä vauhdissa. Etelä-Karjalaan, Kymenlaaksoon ja Päijät-Hämeeseen on valittu hyvinvointialueille johtajat. Strategian ja hallintosäännön, sekä niitä täydentävien ohjelmien hyväksymiset etenevät määrätietoisesti.

Järjestöyhteistyön rakenteet ja toiminnallinen yhteistyö muovautuu yhteisissä keskusteluissa järjestöjen kanssa. Työryhmien järjestöedustajien roolissa on erityisen tärkeää tiedonkulusta huolehtiminen ja laajasti järjestöjen äänellä viestien vieminen.

Järjestöjen sote-muutostuki on alueilla tukemassa järjestöjen vaikuttamismahdollisuuksia ja luomassa uusia yhteistyön rakenteita. SOSTEn blogissa hankepäällikkö Anita Hahl-Weckström kirjoittaa tulevaisuuden vaikuttamiskanavista.

Järjestöillä riittää vaikuttamisen paikkoja hyvinvointialueilla – toimintaedellytykset, strategiat, palvelupolut sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen – SOSTE

Kymenlaakson järjestöverkosto

Kymenlaakson järjestöverkosto jatkaa kokoontumisia, joka toinen kuukausi. Seuraava kokoontuminen tiistaina 23.8.2022 klo 11-12. Lisätietoja helena.haaja@kykasote.fi

Kymenlaakson alakohtaiset verkostot jatkavat kokoontumisia yhteyshenkilöiden koordinoimana. Verkostojen yhteyshenkilöt ja toiminta löytyvät Yhdistysinfosta

Lähellä.fi

Muistathan, arvoisa järjestötoimija, että Lähellä.fi on valmis käyttöönotettavaksi! Yhditysinfo.fi uudistuu ja jatkossa koko Suomen kaikki kansalaisille suunnatut järjestötiedot ja toimintailmoitukset löytyvät osoitteesta Lähellä.fi

Siirräthän tietosi viimeistään elokuussa uuteen palveluun! 1.9.2022 alkaen Yhdistysinfo ei ole enää käytössä.