Ylätunniste

Uutisia

Marrasleimahdus -tapahtuma Kouvolassa 25.11.

Marrasleimahdus -tapahtuma Kouvolassa 25.11.

Marrasleimahdus-tapahtuma lapsiperheille ma 25.11. klo 17-19! Tulethan sinäkin paikalle:)

Lue lisää.

Kouvolan kaupunki pyytää palkitsemisesityksiä vuoden 2019 menestyneistä kouvolalaisista urheiljoista, joukkueista sekä valmentajista ja toimihenkilöistä.

Kouvolan kaupunki palkitsee vuosittain ansioituneet urheilijat ja joukkueet. Valintavuosi on kalenterivuosi.Palkitsemisen perusteena on Suomen mestaruus tai maaotteluedustus tai näitä korkeammat saavuistukset. Urheilijan ja joukkueen lisäksi tunnustuspalkinto voidaan antaa myös muusta huomattavasta paikkakunnan liikunnan eteen tehdystä työstä (urheilutoimittaja, -tuomari, -valmentaja, ohjaaja, toimitsija jne.). Lue lisää.

Yhdistykset mukaan Wanhan Holviston Joulu -tapahtuman kuusenkoristekilpailuun

Wanhan Holviston Joulu- tapahtumassa toteutetaan kuusenkoristelukilpailu. Haluamme haastaa mukaan muutaman järjestön, yhteisön, yhdistyksen.  Kuusien koristelu tapahtuu Bastionissa (Raatihuoneenkatu 12, Hamina) lauantaina 14.12 aamulla klo 9-10. Tässä on tilaisuus saada näkyvyyttä ja jakaa myös infoa omasta yhdistyksestä. Lue lisää.

Tukea nuorten toimintaan

Leader Sepran ESR-rahoitteisen hankkeen keskeinen tavoite on kehittää maahanmuuttajien-,kehitysvammaisten-, romani- ja kantasuomalaisten nuorten sekä näiden parissa toimivien yhteisöjen välillä toimintaa nuorten toimintakyvyn lisäämiseksi. Yhteinen toiminta lähentää erilaisia ihmisiä ja kulttuureja. Lue lisää.

Avustusta liikunnallisen elämäntavan paikalliseen kehittämiseen

Aluehallintovirastolta voi hakea avustusta liikunnallisen elämäntavan paikalliseen kehittämiseen vuodeksi 2020. Avustuksen päätavoitteena on lisätä ihmisten liikuntaa ja fyysistä aktiivisuutta elämän eri vaiheissa, erityisesti vähän liikkuvien keskuudessa. Liikunnallisen elämäntavan kehittämisavustuksilla tuetaan paikallisia kehittämishankkeita, joissa edistetään eri ikä- ja väestöryhmiin kuuluvien ihmisten liikunnallista elämäntapaa ja lisätään väestön liikuntaa liikuntasuositusten mukaisesti. Lue lisää.

Nuoret mukaan vapaaehtoistoimintaan

Kansalaisareena on koonnut sivuilleen nuorten vapaaehtoistyön käsikirjan. Käsikirja on tarkoitettu kaikille, jotka pohtivat nuorten vapaaehtoistoimintaan liittyviä kysymyksiä ja haluavat lisätä nuorten osallistumista. Lue lisää.

Kouvolan kaupungin kulttuuritalojen aula-, järjestysvalvonta- ja lipunmyyntipalveluiden kilpailutus

Kouvolan kaupunki kilpailuttaa kulttuuritalojen naulakko-, järjestyksenvalvonta- ja lipunmyyntipalvelut. Kaupunki haluaa tarjota seuroille ja yhdistyksille mahdollisuuden osallistua tähän kilpailutukseen. Tarjouspyyntöön voi käydä tutustumassa osoitteessa pienhankintapalvelu.fi/kouvola (tarjouspyyntöön tutustujan tulee rekisteröityä palveluun, jotta pystyy tutustumaan koko tarjouspyyntöön ja jättämään tarjouksen). Tarjoukset tulee jättää 27.11.2019 kello 14:00 mennessä. Lue lisää.

Voimavarana vapaaehtoinen -seminaari 5.12.

Keski-Uudenmaan valikkoryhmän, Keski-Uudenmaan yhdistysverkosto ry:n ja Kansalaisareenan seminaarissa Vapaaehtoisten päivänä 5.12.2019 kuullaan näkökulmia kuntien ja järjestöjen yhteistyöstä ja vapaaehtoisten merkityksestä hyvinvointityössä. Seminaari on maksuton. Lue lisää.

Valikkoverkon vuosijulkaisu: Vapaaehtoistoiminnan arvo

Mikä on vapaaehtoistoiminnan arvo? Kuinka vapaaehtoistoiminnan vaikutuksia voi mitata? Voiko vapaaehtoistoiminnan arvoa kuvata taloudellisilla mittareilla? Mikä on vapaaehtoistoiminnan itseisarvo ja sen merkitys yksilölle, yhteisölle ja yhteiskunnalle? Mitkä hyveet liittyvät vapaaehtoistoimintaan ja mikä on hyvän tekemisen filosofia? Valikkoverkoston vuosijulkaisu vastaa näihin ja moneen muuhun kysymykseen vapaaehtoistoiminnan arvosta. Lue lisää.

Tapahtumia (16.11. - 4.12.2019)

Lisätietoa tapahtumasta saat klikkaamalla tapahtuman otsikkoa.

Tietopankki

Yhdistysinfon tietopankki -osiosta löydät eri teemojen alta monipuolisen valikoiman oppaita, ohjeita ja työvälineitä kansalais- ja yhdistystoiminnan tueksi. Tietopankista löytyy tietoa myös valtakunnallisista ja alueellisista verkostoista sekä työvälineitä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan tueksi.

Tekemistä ja tietoa

Löydä tekemistä ja tietoa Kaakkois-Suomen alueelta Yhdistysinfon Löydä tekemistä ja tietoa -osiosta. Mm. vapaaehtoistehtäviä, yhdistysten järjestämään toimintaa, vuokrattavia toimitiloja sekä paljon muuta.

---

Yhdistysinfon vuoden 2019 viimeinen (11.) uutiskirje lähetetään sähköisesti kaikille järjestö-ja yhdistystoimijoille sekä muille uutiskirjeen tilanneille vkolla 50. Jos haluat uutisesi julkaistavan järjestötiedotteessa, ilmoita siitä 9.12.2019 mennessä tästä. Mikäli haluat toimittaa materiaalisi sähköpostitse, lähetä se osoitteeseen yllapito@yhdistysinfo.fi. 

Kehitämme Yhdistysinfon uutiskirjettä jatkuvasti, jotta se palvelisi Teitä paremmin. Palautetta ja kehittämisehdotuksia voit lähettää osoitteeseen uutiskirje@yhdistysinfo.fi.

Yhdistysinfon ylläpito toivottaa kaikille energiaa pimeisiin päiviin!