Ylätunniste

Uutisia

Some- ja tapahtumaviestinnän koulutusta yhdistyksille ja järjestöille

Kaikumedia tukee Kouvolan seudun yhdistyksiä näkymään ja viestimään toiminnastaan entistä tehokkaammin. Yhdistys- ja järjestötoimijoille järjestetään some- ja tapahtumaviestinnän lyhyt oppimäärä 24.9. Lue lisää.

Kouvolan kaupungin kulttuurin lahjoitusrahaston avustus on haettavissa

Avustus on tarkoitettu kouvolalaisten yhteisöjen kulttuuri- ja taidehankkeisiin, jotka ovat kulttuurialan ammattilaisten vetämiä. Kulttuuri- ja taidehankkeiden tavoitteena on jättää pysyvä jälki Kouvolaan, toteuttaa hanke yhdessä kuntalaisten kanssa ja lisätä kaupungin vetovoimaisuutta. Lue lisää.

Kouvolan Yhteisöblogi

Kouvolan Yhteisöblogi

Lähde mukaan seuraamaan Kouvolan kaupungin Yhteisöblogia. Yhteisöblogissa julkaistaan ajankohtaisia kirjoituksia ja kuvia yhteisöllisyydestä, järjestötoiminnasta, retkistä, harjoituksista, tapahtumista ja muista aiheesta syntyneistä ajatuksista. Lue lisää.

Kouvola: Järjestöjen avustuksiin parannuksia

Kouvolan kaupunki kehittää järjestöavustuksia, tavoitteena saada avustukset paremmin tukemaan yhdistysten aktiivista toimintaa ja kaupungin tavoitteita ihmisten hyvinvoinnissa ja kaupungin elinvoimaisuudessa. Lue lisää.

Järjestöt kohti sosiaalihuollon Kanta -palveluita

Lokakuussa tarjolla tiivis paketti sosiaalihuollon Kanta-asiaa järjestöille! Mukana ensimmäisten joukossa asiakastiedon arkistoon liittynyt Ensi-ja turvakotien liitto, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen asiantuntijat sekä paikalliset kirjaamisen ja käyttöönottojen asiantuntijat Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksesta. Tilaisuudesta webcast -lähetys. Lue lisää.

Tietosuojavaltuutetun toimisto on julkaissut tietopaketin yhdistyksille

Tietosuojavaltuutetun toimisto on julkaissut verkkosivukokonaisuuden henkilötietojen käsittelystä yhdistystoiminnassa. Se sisältää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä oppaan, joka on suunnattu erityisesti niille, jotka vastaavat henkilötietojen käsittelystä yhdistyksessä. Lue lisää.

Sosiaali- ja terveysalan yhdistyksiltä pyydetään esityksiä palkittavista vapaaehtoistoiminnan jäsenistä

Sosiaali- ja terveysalan yhdistyksiltä pyydetään esityksiä palkittavista vapaaehtoistoiminnan jäsenistä marraskuun alkuun 2019 mennessä. Kouvolan sosiaali- ja terveysjärjestöjen yhteistyöverkosto Voimarinki pyytää sosiaali- ja terveysalan yhdistyksiä toimittamaan marraskuun alkuun mennessä esitykset jäsenistään, jotka yhdistys haluaa palkita ansiokkaasta vapaaehtoistoiminnasta. Yhdistys voi esittää palkittavaksi korkeintaan 3 jäsentään. Lue lisää.

Tapahtumia (19.9. - 26.10.2019)

Tapahtumat on jaoteltu  alueittain (Kouvolan seutukunta, Kotka-Haminan seutukunta ja Etelä-Karjala), jotta oman alueen tapahtumat olisi helpompi löytää.

Lisätietoa tapahtumasta saat klikkaamalla tapahtuman otsikkoa.

Tietopankki

Yhdistysinfon tietopankki -osiosta löydät eri teemojen alta monipuolisen valikoiman oppaita, ohjeita ja työvälineitä kansalais- ja yhdistystoiminnan tueksi. Tietopankista löytyy tietoa myös valtakunnallisista ja alueellisista verkostoista sekä työvälineitä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan tueksi.

Tekemistä ja tietoa

Löydä tekemistä ja tietoa Kaakkois-Suomen alueelta Yhdistysinfon Löydä tekemistä ja tietoa -osiosta. Mm. vapaaehtoistehtäviä, yhdistysten järjestämään toimintaa, vuokrattavia toimitiloja sekä paljon muuta.

---

Yhdistysinfon vuoden 2019 yhdeksäs uutiskirje lähetetään sähköisesti kaikille järjestö-ja yhdistystoimijoille sekä muille uutiskirjeen tilanneille vkolla 42. Jos haluat uutisesi julkaistavan järjestötiedotteessa, ilmoita siitä 14.10.2019 mennessä tästä. Mikäli haluat toimittaa materiaalisi sähköpostitse, lähetä se osoitteeseen yllapito@yhdistysinfo.fi. 

Kehitämme Yhdistysinfon uutiskirjettä jatkuvasti, jotta se palvelisi Teitä paremmin. Palautetta ja kehittämisehdotuksia voit lähettää osoitteeseen uutiskirje@yhdistysinfo.fi.

Yhdistysinfon ylläpito toivottaa värikästä syksyä!