Ylätunniste

Uutisia

STEAn vuoden 2020 avustusten haku on nyt auki

Vuoden 2020 avustusehdotuksessa painotetaan erityisesti: hyvinvointia ja terveyttä edistävän sekä ongelmia kohdanneita auttavan järjestölähtöisen työn edellytysten vahvistamista ja roolin selkiinnyttämistä muuttuvissa rakenteissa, esim. järjestölähtöisen toiminnan kuten vertaistuki-, ohjaus- ja neuvontatoiminnan nivoutuminen muuttuviin palvelukokonaisuuksiin sekä vaikeasti työllistyvien nuorten ja osatyökykyisten työllistymisen edistämistä (Paikka auki -avustusohjelma) Lue lisää.

PUSA - Puhdas Pien-Saimaa pääsi Euroopan hankekisan finaaliin

Suomalaiset hankkeet loistavat eurooppalaisessa Rural Inspiration Awards –kilpailussa, jonka finaalin kaikissa sarjoissa on suomalaisedustaja. Ympäristö ja ilmasto –sarjan yksi finaaliehdokkaista on eteläkarjalainen PUSA – Puhdas Pien-Saimaa –hanke. Lue lisää.

Vielä ehdit hakea Anjalankoski -rahoitusta

Pilottiluonteisen Anjalankoski-rahoituksen todennäköisesti viimeiseksi jäävä hakukierros päättyy  30.4., joten nyt kannattaa tehdä hakemus! Rahoituksen tavoitteena on aktivoida entisen Anjalankosken alueella toimivia yhdistyksiä, yhteisöjä ja mikroyrityksiä. Lue lisää.

Väitöskirja: Työhyvinvoinnin paradoksit kolmannen sektorin palkkatyössä

YTM Kirsi Selanderin väitöskirjasta selviää, että kolmannella sektorilla tehtävä palkkatyö on Suomessa lisääntynyt. Tästä huolimatta palkkatyötä leimaa vapaaehtoistyön organisaatiokulttuuri, joka ei kaikilta osin tue palkatun henkilöstön työhyvinvointia. Lue lisää.

Opinnoista töihin -opas

Osatyökykyisille tie työelämään (OTE) -kärkihankkeen opas on tarkoitettu ammatillisten oppilaitosten ja erityisoppilaitosten ammattilaisille opiskelijoiden työllistymisen tueksi. Lue lisää.

Lisää uutisia löydät Yhdistysinfosta

Tapahtumia (12.4. - 15.5.2019)

Tapahtumat on jaoteltu  alueittain (Kouvolan seutukunta, Kotka-Haminan seutukunta ja Etelä-Karjala), jotta oman alueen tapahtumat olisi helpompi löytää.

Lisätietoa tapahtumasta saat klikkaamalla tapahtuman otsikkoa.

Tietopankki

Yhdistysinfon tietopankki -osiosta löydät eri teemojen alta monipuolisen valikoiman oppaita, ohjeita ja työvälineitä kansalais- ja yhdistystoiminnan tueksi. Tietopankista löytyy tietoa myös valtakunnallisista ja alueellisista verkostoista sekä työvälineitä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan tueksi.

Tekemistä ja tietoa

Löydä tekemistä ja tietoa Kaakkois-Suomen alueelta Yhdistysinfon Löydä tekemistä ja tietoa -osiosta. Mm. vapaaehtoistehtäviä, yhdistysten järjestämään toimintaa, vuokrattavia toimitiloja sekä paljon muuta.

---

Yhdistysinfon vuoden 2019 viides uutiskirje lähetetään sähköisesti kaikille järjestö-ja yhdistystoimijoille sekä muille uutiskirjeen tilanneille vkolla 19. Jos haluat uutisesi julkaistavan järjestötiedotteessa, ilmoita siitä 6.5.2019 mennessä tästä. Mikäli haluat toimittaa materiaalisi sähköpostitse, lähetä se osoitteeseen yllapito@yhdistysinfo.fi. 

Kehitämme Yhdistysinfon uutiskirjettä jatkuvasti, jotta se palvelisi Teitä paremmin. Palautetta ja kehittämisehdotuksia voit lähettää osoitteeseen uutiskirje@yhdistysinfo.fi.

Yhdistysinfon ylläpito toivottaa kaikille Aurinkoista Kevättä!