Ylätunniste

Uutisia

Hilman Iloa Arkeen -pysäkin avoimia ja maksuttomia toimintoja

Kaipaatko iloa arkeen? Tule mukaan toimintoihimme. Mm- digiopastusta, taidekahvila, perhekahvila ja muistikahvila. Lue lisää.

Haku auki KKI-hanketukeen työikäisten liikkuttamiseksi

Haku auki KKI-hanketukeen työikäisten liikkuttamiseksi

KKI (Kunnossa Kaiken Ikää)-hanketuki on tarkoitettu myönnettäväksi hankkeille, joissa järjestetään aloittelijoille sopivaa liikuntatoimintaa sekä kehitetään keinoja kannustaa terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikuntaharrastuksen pariin. Tavoitteena on vakiinnuttaa hankkeen uusi toimintamuoto osaksi järjestävän tahon/tahojen normaalia toimintaa. Lue lisää.

Sosiaaliturvan tarkistuslista sekä järjestöjen sosiaaliturvaopas on päivitetty

EAPN-Fin (Suomen köyhyyden ja syrjäytymisen vastainen verkosto) on jo useampana vuonna julkaissut vuosittain päivitetyn Sosiaaliturvan tarkistuslistan. Sosiaaliturvan tarkistuslista muistuttaa, mitä tukia ja palveluita on tarjolla. Tarkistuslista toimii paitsi apuna suoraan kansalaisille, se sopii myös työvälineeksi ammattilaisten neuvontatyöhön. Lue lisää.

Lasten Liike-kerho haku on nyt auki (31.3. asti)

Lasten Liike-kerho haku on nyt auki (31.3. asti)

Iltapäivä on monille perheille kuormittavaa aikaa lasten koulupäivän loppuessa aikaisin ja harrastusten painottuessa iltaan. Lasten Liikkeen tavoitteena on tuoda liikunnalliset iltapäiväkerhot jokaisen lapsen ulottuville. Olympiakomitean koordinoimat Lasten Liike kerhot toimivat paikallisten urheiluseurojen ja yhdistysten voimin. Lasten Liike tukee yhdistyksiä kerhojen järjestämistä erilaisilla palveluilla. Lue lisää.

Kohtaamispaikkapäivät Porvoossa 9. - 10.5.2019

Kansalaisareena; Valtakunnalliset Kohtaamispaikkapäivät järjestetään Porvoon Taidetehtaalla 9.–10.5.2019. Päivien teemana on kolmannen sektorin rooli ja tulevaisuus hyvinvointipalveluissa muuttuvassa toimintaympäristössä. Lue lisää.

SampoMobiili - palveluja ja oppimista pyörillä

SampoMobiili on Saimaan ammattiopisto Sampon liikkuva oppimisympäristö. SampoMobiilin avulla opiskelijamme voivat tarjota erilaisia palveluita yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille eri puolilla Etelä-Karjalan maaseutualuetta. Tällä hetkellä voimme tarjota mm. - IT-tukea - verenpainemittausta - ravintoneuvontaa - jumppaohjeistusta. Lue lisää.

Kaipaako yhdistyksenne ylimääräisiä käsipareja?

Tarvitsetteko apua toimisto-, sihteeri- tai taloushallinnon tehtävissä, järjestörekisterin päivittämisessä, arkistoinnissa tai muussa yhdistyksenne toiminnassa? Kouvolan kaupungin yhteisöpalvelut kartoittavat parhaillaan tarvetta yhdistysten yhteiselle assistentille. Jos käsiparille on tarvetta, lähetä viestiä osoitteeseen yhteisotyo(at)kouvola.fi ja kerro millaisia tehtäviä yhdistyksenne voisi tarjota. Lue lisää.

Lisää uutisia löydät Yhdistysinfosta

Tapahtumia (14.3. - 16.4.2019)

Tapahtumat on jaoteltu  alueittain (Kouvolan seutukunta, Kotka-Haminan seutukunta ja Etelä-Karjala), jotta oman alueen tapahtumat olisi helpompi löytää.

Lisätietoa tapahtumasta saat klikkaamalla tapahtuman otsikkoa.

Tietopankki

Yhdistysinfon tietopankki -osiosta löydät eri teemojen alta monipuolisen valikoiman oppaita, ohjeita ja työvälineitä kansalais- ja yhdistystoiminnan tueksi. Tietopankista löytyy tietoa myös valtakunnallisista ja alueellisista verkostoista sekä työvälineitä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan tueksi.

Tekemistä ja tietoa

Löydä tekemistä ja tietoa Kaakkois-Suomen alueelta Yhdistysinfon Löydä tekemistä ja tietoa -osiosta. Mm. vapaaehtoistehtäviä, yhdistysten järjestämään toimintaa, vuokrattavia toimitiloja sekä paljon muuta.

---

Yhdistysinfon vuoden 2019 neljäs uutiskirje lähetetään sähköisesti kaikille järjestö-ja yhdistystoimijoille sekä muille uutiskirjeen tilanneille vkolla 15. Jos haluat uutisesi julkaistavan järjestötiedotteessa, ilmoita siitä 8.4.2019 mennessä tästä. Mikäli haluat toimittaa materiaalisi sähköpostitse, lähetä se osoitteeseen jenna.paajanen@socom.fi.

Kehitämme Yhdistysinfon uutiskirjettä jatkuvasti, jotta se palvelisi Teitä paremmin. Palautetta ja kehittämisehdotuksia voit lähettää osoitteeseen uutiskirje@yhdistysinfo.fi.

Yhdistysinfon ylläpito toivottaa kaikille Aurinkoista Kevättä!