Ylätunniste

Uutisia

Hakuinfot Elinvoimaa kyliin -teemahankkeisiin

Hakuinfot tiistaina 22.1. Iitin kirjastossa klo 17:30 ja keskiviikkona 23.1. Kouvola-talolla klo 17:30. Pohjois-Kymen Kasvu ry hakee nyt maaseutualueen pieniä investointeja rahoitettavaksi Elinvoimaa kyliin -teemahankkeeseen. Hanke on Pohjois-Kymen Kasvu ry:n hallinnoima ja Leader-rahoitteinen. Lue lisää.

Onko järjestönne kohderyhmänä lapset ja perheet? Nouseeko kohtaamisissa esiin vanhemmuus?

Onko järjestönne kohderyhmänä lapset ja perheet? Nouseeko kohtaamisissa esiin vanhemmuus?

Osaava vanhemmuus-hanke on Suomen mielenterveysseuran koordinoima, Sosiaali- ja terveysministeriön veikkauksen tuotoilla tukema hanke. Tarjoamme järjestöjen työntekijöille mahdollisuuden kouluttautua Lapset puheeksi-menetelmäosaajaksi, Lapset puheeksi-kouluttajaksi sekä vahvistaa järjestöissä toimivien vapaaehtoisten koulutus- ja perehdytyspolkua Hyvä arki lapselle-koulutuksen muodossa. Lue lisää.

Lappeenrannan teatterin naulakkopalveluista varainhankintaa yhdistykselle

Lappeenrannan kaupunki valmistelee Lappeenrannan kaupunginteatterin naulakkopalveluiden kilpailuttamista. Tarkoituksena on toteuttaa Lappeenrannan kaupunginteatterin naulakkopalvelut siten, että palveluntarjoajalle tarjotaan mahdollisuus varainhankintaan, kun palveluntarjoaja vastaa naulakkopalveluiden saatavuudesta tilaajan ennalta ilmoittamina ajankohtina. Lue lisää.

Suomen kulttuurirahaston apurahat

Suomen Kulttuurirahaston Kymenlaakson rahasto jakaa 470 000 euroa kymenlaaksolaisille tieteen- ja taiteenharjoittajille maakunnassa suoritettavaa tai siihen kohdistuvaa tieteellistä tai taiteellista työtä varten. Apurahoja voi hakea kaikille tieteen ja taiteen aloille. Uutena hakualana on Pelit. Kymenlaakson rahaston apurahojen seuraava hakuaika on 10.1. – 8.2.2019. Lue lisää.

Kymi 100 -vuotissäätiön apurahat nyt haussa

Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiön tarkoituksena on edistää vapaa-ajalla tapahtuvaa ammattiin liittyvää opintotoimintaa sekä avustaa opinto-, kulttuuri-, harrastus- ja virkistystoimintaa. Säätiön kotipaikka on Kouvola. Apurahoja jaetaan kerran vuodessa ja hakuaika on vuosittain tammikuussa. Apurahoja voi hakea 1.1.-31.1.2019 välisenä aikana.   Säätiö myöntää henkilökohtaisia ja yhteisökohtaisia apurahoja. Lue lisää.

Koululainen kesätyöhön järjestöön

Kouvolan kaupunki pilotoi uutta tapaa työllistää nuoria kesätöihin eri puolille Kouvolaa. Järjestöjen on mahdollista saada 16 - 20-vuotias nuori kuukaudeksi kesätöihin. Kouvolan kaupunki toimii nuorten työnantajana ja maksaa palkan, yhdistys vastaa työtehtävien kokoamisesta ja nuoren työnohjauksesta. Lue lisää.

Lisää uutisia löydät Yhdistysinfosta

Tapahtumia (23.1. - 14.2.2019)

Tapahtumat on jaoteltu  alueittain (Kouvolan seutukunta, Kotka-Haminan seutukunta ja Etelä-Karjala), jotta oman alueen tapahtumat olisi helpompi löytää.

Lisätietoa tapahtumasta saat klikkaamalla tapahtuman otsikkoa.

Toimintaa

Yhdistysinfon toimintaa -osiosta löydät Kymenlaakossa ja Etelä-Karjalassa tapahtuvat toimijoiden järjestämät säännölliset toiminnat.

Mm. iloisten ystävien kerho, lastenkerho Pikkunallet ja Nettitupa.

Toimitilat

Yhdistysinfon toimitilat -osiosta löydät runsaasti lainattavissa ja vuokrattavissa olevia tiloja Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa.

Vapaaehtoistehtäviä

Yhdistysinfon vapaaehtoistehtäviä -osiosta löydät avoinna olevia vapaaehtoistehtäviä.

Mm. Valokuvien muokkaustiimiin kuvankäsittelijöitä, taloustiimiin jäseniä, kielenopettajia, perhekummeja.

---

Yhdistysinfon vuoden 2019 toinen uutiskirje lähetetään sähköisesti kaikille järjestö-ja yhdistystoimijoille sekä muille uutiskirjeen tilanneille vkolla 7. Jos haluat uutisesi julkaistavan järjestötiedotteessa, ilmoita siitä 11.2.2019 mennessä tästä. Mikäli haluat toimittaa materiaalisi sähköpostitse, lähetä se osoitteeseen jenna.paajanen@socom.fi.

Kehitämme Yhdistysinfon uutiskirjettä jatkuvasti, jotta se palvelisi Teitä paremmin. Palautetta ja kehittämisehdotuksia voit lähettää osoitteeseen uutiskirje@yhdistysinfo.fi.

Yhdistysinfon ylläpito toivottaa kaikille aurinkoista alkanutta vuotta!