Ylätunniste

Uutisia

Osallistu tai tule näytteilleasettajaksi valtakunnallisille aikuissosiaalityön päiville

Muuttuva aikuissosiaalityö perusasioiden äärellä   Järjestyksessään yhdeksännet valtakunnalliset aikuissosiaalityön päivät kokoavat sosiaalialan ammattilaisia, tutkijoita ja kehittäjiä Lappeenrantaan osallistumaan, verkostoitumaan ja viihtymään aikuissosiaalityötä puhuttavien ajankohtaisten teemojen äärelle. Lue lisää.

Uusia tapoja toimia yhdistykselle -vihkonen

Tiivis vihkosellinen uusia toimintatapoja ja käytössä olevia välineitä toiminnan tueksi Kouvolan seudun yhdistystoimijoille on nyt saatavilla. Lue lisää.

Onko järjestönne kohderyhmänä lapset ja perheet? Nouseeko kohtaamisissa esiin vanhemmuus?

Onko järjestönne kohderyhmänä lapset ja perheet? Nouseeko kohtaamisissa esiin vanhemmuus?

Osaava vanhemmuus-hanke on Suomen mielenterveysseuran koordinoima, Sosiaali- ja terveysministeriön veikkauksen tuotoilla tukema hanke. Tarjoamme järjestöjen työntekijöille mahdollisuuden kouluttautua Lapset puheeksi-menetelmäosaajaksi, Lapset puheeksi-kouluttajaksi sekä vahvistaa järjestöissä toimivien vapaaehtoisten koulutus- ja perehdytyspolkua Hyvä arki lapselle-koulutuksen muodossa. Lue lisää.

Valtakunnallisten maaseutuhankkeiden ideahaku

Valtakunnallisessa ideahaussa etsitään maaseudun kehittämiseen liittyviä ja valtakunnalliseen hankerahoitukseen soveltuvia ideoita, joita voidaan rahoittaa vuonna 2019 suoraan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta. Lue lisää.

Rahoitusta pieniin yleishyödyllisiin investointeihin

Suuren suosion saanut Kasvun pienet investoinnit -teemahanke saa jatkoa uudessa hankkeessa. Elinvoimaa kyliin -teemahanke kokoaa yhteen yleishyödyllisiä investointeja, jotka olisivat liian pieniä rahoitettaviksi yksittäisinä hankkeina. Alahankkeiden haku käynnistyy 1.1.2019 ja päättyy 31.3. Lue lisää.

Ystävyyttä oppimassa -työkirja

Työkirja on tarkoitettu henkilöille, jotka toivovat elämäänsä lisää ihmissuhteita ja tekemistä yhdessä toisten ihmisten kanssa. Kirjaa voi lukea myös ammattilainen tai vanhempi, joka haluaa tukea omaa asiakastaan tai läheistään ihmisten kohtaamisessa. Lue lisää.

Selvityshenkilöt ehdottavat työkykyohjelmaa - järjestöjen merkitys myönnetään

Sosiaali- ja terveysministeriön tilaaman selvityksen tarkoituksena oli kartoittaa osatyökykyisten henkilöiden tilannetta työmarkkinoilla, siirtymiä työkyvyttömyysetuuksille ja sieltä pois, palveluita joilla edistetään työllisyyttä sekä työkyvyttömien työttömien toimeentulon varmistamiseen liittyviä asioita. Lue lisää.

Imatran kameraseura

Kuukauden 2. tiistai klo 18 Keilahallilla. Lue lisää.

Lisää uutisia löydät Yhdistysinfosta

Tapahtumia (21.12.2018 - 24.1.2019)

Tapahtumat on jaoteltu  alueittain (Kouvolan seutukunta, Kotka-Haminan seutukunta, Etelä-Karjala ja Loviisa), jotta oman alueen tapahtumat olisi helpompi löytää.

Lisätietoa tapahtumasta saat klikkaamalla tapahtuman otsikkoa.

Toimintaa

Yhdistysinfon toimintaa -osiosta löydät Kymenlaakossa, Etelä-Karjalassa ja Loviisassa tapahtuvat toimijoiden järjestämät säännölliset toiminnat.

Mm. avointa digiopastusta, teatteria, taidenäyttelyitä, tanssiryhmä, lastenkerho.

Toimitilat

Yhdistysinfon toimitilat -osiosta löydät runsaasti lainattavissa ja vuokrattavissa olevia tiloja Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa ja Loviisassa.

Vapaaehtoistehtäviä

Yhdistysinfon vapaaehtoistehtäviä -osiosta löydät avoinna olevia vapaaehtoistehtäviä.

Mm. Valokuvien muokkaustiimiin kuvankäsittelijöitä, taloustiimiin jäseniä, kielenopettajia, perhekummeja.

---

Yhdistysinfon vuoden 2019 ensimmäinen uutiskirje lähetetään sähköisesti kaikille järjestö-ja yhdistystoimijoille sekä muille uutiskirjeen tilanneille vkolla 3. Jos haluat uutisesi julkaistavan järjestötiedotteessa, ilmoita siitä 14.1.2019 mennessä tästä. Mikäli haluat toimittaa materiaalisi sähköpostitse, lähetä se osoitteeseen jenna.paajanen@socom.fi.

Kehitämme Yhdistysinfon uutiskirjettä jatkuvasti, jotta se palvelisi Teitä paremmin. Palautetta ja kehittämisehdotuksia voit lähettää osoitteeseen uutiskirje@yhdistysinfo.fi.

Yhdistysinfon ylläpito toivottaa kaikille rauhaisaa joulun aikaa!