Ylätunniste

Uutisia

Vapaaehtoistyön kasvot -valokuvahaaste

Osallistu Kansalaisareenan Vapaaehtoistyön kasvot -valokuvahaasteeseen – ja haasta muutkin tuntemasi vapaaehtoiset osallistumaan! Kansalaisareena haluaa tuoda näkyväksi vapaaehtoistyön kirjoa, joten he toivovat kaikkien Suomen vapaaehtoisten jakavan kuvan vapaaehtoistyöstään sosiaalisessa mediassa. Lue lisää.

Adventtikalenterien myynti Etelä-Karjalassa

Adventtikalenterien myynti Etelä-Karjalassa

Mitä partiossa tehdään ja miksi myydään adventtikalentereita? Partio on toimintaa nuorilta nuorille. Lue lisää.

Raportti: Punainen lanka hukassa kuntien lapsiperhetyössä

YK:n lapsen oikeuksien sopimus on unohtunut kuntien lapsiperhestrategiatyöstä ja valtion toiminta viimeisen neljän vuosikymmenen aikana on lähinnä keskeyttänyt ja hämmentänyt kunnissa kulloinkin käynnissä ollutta, lasten ja nuorten parhaaksi tehtyä strategiatyötä. Näin sanoo THL:n entinen tutkimusprofessori, dosentti Matti Rimpelä. Lue lisää.

Tukilinja jakaa apurahoja toimintarajoitteisten ihmisten aktiivisen elämän ja tasa-arvon tukemiseen

Apurahoja jaetaan sekä yksityishenkilöille että yhteisöille. Tukilinjan tavoitteena on tukea toimintarajoitteisten ihmisten koulutusta, ammatillista kuntoutumista sekä sijoittumista työelämään tai muuhun aktiiviseen ja yhteiskunnallisesti rakentavaan toimintaan. Lue lisää.

THL:n verkkokoulu ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään asiakkaita eri kultuureista

THL on avannut verkkokoulun, joka on tarkoitettu avuksi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään asiakkaita eri kulttuureista. Tiiviit kokonaisuudet ovat kestoltaan 5 - 20 min. Voit käydä helposti opiskelemassa silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Lue lisää.

Tule varmistamaan, ettet nuku Ruususen unta kultaharkko sylissäsi 27.11.2018 Kouvola-talolle

Saimaan ammattikorkeakoulun hallinnoima REIMA-hanke järjestää yhteistyössä Kaakkois-Suomen alueen Leader-ryhmien kanssa Roadshow-kiertueen, jonka aikana esitellään REIMA-hankkeen palveluita erityisesti yrityksille ja haravoidaan ideoita, jotka olisivat jalostettavissa kultaharkoiksi. Hankkeen tarkoituksena on etsiä palvelu- ja tuoteideoita, jotka yritykset voivat tuotteistaa hankkeen asiantuntijoiden apua hyödyntäen. Lue lisää.

Hiilifiksu järjestö

Hiilifiksu järjestö -hanke on kehittänyt ensimmäisen järjestöille räätälöidyn hiilijalanjälkilaskurin. Lue lisää.

Lisää uutisia löydät Yhdistysinfosta

Tapahtumia (24.11. - 31.12.2018)

Tapahtumat on jaoteltu  alueittain (Kouvolan seutukunta, Kotka-Haminan seutukunta, Etelä-Karjala ja Loviisa), jotta oman alueen tapahtumat olisi helpompi löytää.

Lisätietoa tapahtumasta saat klikkaamalla tapahtuman otsikkoa.

Toimintaa

Yhdistysinfon toimintaa -osiosta löydät Kymenlaakossa, Etelä-Karjalassa ja Loviisassa tapahtuvat toimijoiden järjestämät säännölliset toiminnat.

Mm. avointa digiopastusta, teatteria, taidenäyttelyitä, tanssiryhmä, lastenkerho.

Toimitilat

Yhdistysinfon toimitilat -osiosta löydät runsaasti lainattavissa ja vuokrattavissa olevia tiloja Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa ja Loviisassa.

Vapaaehtoistehtäviä

Yhdistysinfon vapaaehtoistehtäviä -osiosta löydät avoinna olevia vapaaehtoistehtäviä.

Mm. Valokuvien muokkaustiimiin kuvankäsittelijöitä, taloustiimiin jäseniä, kielenopettajia, perhekummeja.

---

Yhdistysinfon vuoden 2018 kymmenes uutiskirje lähetetään sähköisesti kaikille järjestö-ja yhdistystoimijoille sekä muille uutiskirjeen tilanneille vkolla 51. Jos haluat uutisesi julkaistavan järjestötiedotteessa, ilmoita siitä 17.12.2018 mennessä tästä. Mikäli haluat toimittaa materiaalisi sähköpostitse, lähetä se osoitteeseen jenna.paajanen@socom.fi.

Kehitämme Yhdistysinfon uutiskirjettä jatkuvasti, jotta se palvelisi Teitä paremmin. Palautetta ja kehittämisehdotuksia voit lähettää osoitteeseen uutiskirje@yhdistysinfo.fi.

Yhdistysinfon ylläpito toivottaa kaikille kirpeitä pakkaspäiviä!