Ylätunniste

Yhdistysinfo.fi -verkkopalvelu uudistui!

Liity maksutta mukaan ja tavoita kohderyhmäsi!

Yhdistyksille ja muille käyttäjille maksuton Yhdistysinfo –järjestöverkkopalvelu kokoaa tietoa Kaakkois-Suomessa ja Loviisassa toimivista yhdistyksistä ja yhdistysten toiminnasta. Yhdistysinfo- sivustolta asukkaat, yhdistykset että viranomaiset löytävät helposti oman kotikunnan ja maakunnan alueella toimivat yhdistykset.

Teknisesti ja visuaalisesti uudistunut Yhdistysinfo julkaistiin 23.5.2017. Sivusto tulee jatkossa palvelemaan käyttäjiä aiempaa paremmin! Yhdistysinfo –järjestöverkkopalvelu löytyy osoitteesta www.yhdistysinfo.fi

Miten voit hyötyä sivustosta?

Yhdistysten on mahdollista esitellä palvelussa maksutta toimintaansa, sekä markkinoida erilaisia tapahtumia, avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja, vapaaehtoistehtäviä, hankkeita, sekä vuokrattavia toimitiloja. Lisäksi yhdistykset voivat tuottaa uutisia ja tiedotteita. Kun ilmoitatte yhdistyksenne tiedot Yhdistysinfoon, yhdistyksestänne tehdään sivuille ns. yhdistyskortti, josta löytyvät yhdistyksestänne ilmoittamat tiedot. Yhdistyskortin tarkoitus ei ole korvata yhdistyksen omia kotisivuja. Ainoastaan mahdollistaa tiedon löytyminen yhdistyksestä Yhdistysinfon sivuilta. Yhdistyskortissa on linkki yhdistyksen varsinaisille kotisivuille, josta käyttäjät voivat hakea enemmän tietoa yhdistyksestä.

 Jos yhdistyksellänne ei ole vielä omia kotisivuja, niin Yhdistysinfon yhdistyskortti-sivu voi toimia myös yhdistyksenne kotisivuna. Yhdistyskorttiin/yhdistys-sivullenne voitte lisätä haluamianne tietoja yhdistyksestä; tekstiä, kuvia, liitteitä jne.

Myös kunta/seurakunta voi rekisteröityä maksutta palveluun ja tuottaa itse sisältöä esimerkiksi vapaaehtoistoimintaan liittyen. Ammattilaiset voivat ohjata asiakkaita Yhdistysinfo.fi -palveluun, kun hän esimerkiksi kaipaa elämäntilanteeseensa tukea ja ohjausta tai etsii työtä tai vapaaehtoistoimintaa.

Kansalaisille verkkopalvelu tarjoaa tietokanavan järjestötoiminnasta sekä eri toimijoiden tarjoamista palveluista ja tukitoiminnoista. Palvelu pitää sisällään tietoa mm. vapaaehtoistoiminnasta, mielekkäästä tekemisestä sekä tuesta elämäntilanteeseen.

Mitä uutta sivustolla?

Uudessa sivustossa yhdistykset ja muut toimijat voivat myös itse julkaista ja päivittää itsenäisesti omia tietojaan rekisteröitymällä maksutta palvelun käyttäjäksi. Rekisteröitynyt käyttäjä voi julkaista ilman ylläpidon erillistä hyväksyntää tapahtumia, toimintaa, avoinna olevia vapaaehtoistehtäviä sekä työ- ja harjoittelupaikkoja, ilmoittaa tiloista, ottaa vastaan ilmoittautumisia sekä saada tilastoja palvelun käytöstä. Halutessa palveluun voi edelleen ilmoittaa tapahtumia, uutisia ja oman toimijan tiedot myös ilman kirjautumista, mutta Yhdistysinfon ylläpito suosittelee, että suuri osa käyttäjistä rekisteröityisi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat hyödyntää palvelun kaikkia ominaisuuksia.

Vanhojen toimijoiden tiedot siirretty uuteen palveluun

Yhdistysinfo.fi palveluun on vuodesta 2013 alkaen koottu yli 2 300 yhdistyksen ja toimijan tiedot. Olemme siirtäneet nuo tiedot uuteen järjestelmään. Tarkista löytyvätkö yhdistyksesi tiedot sivustolta. Saat uudistetun Yhdistysinfo.fi –palvelun toiminnallisuudet käyttöösi rekisteröitymällä uuteen palveluun. Jos yhdistyksesi löytyy palvelusta, odota kuitenkin rekisteröitymisen jälkeen ylläpidon yhteydenottoa, niin yhdistämme käyttäjätietosi omaan yhdistykseesi.

Maksutonta opastusta tarjolla syyskuussa

Syyskuussa järjestetään maksutonta opastusta kaikille kiinnostuneille uudistuneen sivuston käytössä. Ilmoittaudu mukaan itsellesi sopivaan koulutuspäivään

· ti 5.9. klo 13-15 LAPPEENRANTA, Opistotalo, ATK-luokka, Pohjolankatu 27 (Etelä-Karjalan Kansalaisopisto). Ilmoittaudu tästä.

· to 7.9. klo 13-15 IMATRA, Saimaan ammattikorkeakoulu, Linnalan Kampus, Tietäjänkatu 5, Imatra. Ilmoittaudu tästä.

· ti 12.9. klo 13-15 HAMINA, Kumppanuustalo Hilma, Teollisuuskatu 8, Hamina. Ilmoittaudu tästä.

· to 14.9. klo 13-15 KOUVOLA, Aikuiskoulutuskeskus, Taitajantie 2, Kouvola. Ilmoittaudu tästä.

· ti 19.9. klo 13-15 KOTKA, Kumppanuustalo Viikari, Mariankatu 24, Kotka. Ilmoittaudu tästä.

· to 21.9. klo 13-15 LOVIISA, Kumppanuustalo Kulma, Sibeliuksenkatu 3, Loviisa. Ilmoittaudu tästä.

Tarkempaa ohjeistusta tietojen lisäämisestä ja rekisteröitymisestä käyttäjille julkaistaan pian myös sivustolla.

Palvelun ylläpidosta vastaa edelleen Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socom, josta saat tarvittaessa neuvoja uuden palvelun käyttöön sähköpostitse yllapito@yhdistysinfo.fi tai puhelimitse Heini Maijanen 050 325 0836 tai Kai Kortelainen 044 748 5304.

Tervetuloa tutustumaan ja käyttämään uusittua Yhdistysinfo.fi -verkkopalvelua!

Yhdistysinfon uutiskirje tiedottamisen tukena

Yhdistysinfoon ilmoittamanne tapahtumat ja uutiset julkaistaan myös n. kerran kuukaudessa lähetettävässä Yhdistysinfon uutiskirjeessä. Yhdistysinfon uutiskirjeellä on tällä hetkellä lähes 2 500 tilaajaa. Ilmoittamalla tapatuman tai ajankohtaisen tiedotteen Yhdistysinfoon, ilmoituksenne tavoittaa siis laajan joukon ihmisiä.

 

Yhdistysinfo.fi -palvelu on osa Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuutta, johon kuuluu yhteensä yhdeksän eri verkkopalvelua kahdeksalla eri maantieteellisellä alueella.Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuuteen kuuluu valtakunnallinen Toimeksi.fi -verkkopalvelu sekä kahdeksan (8) eri alueellista verkkopalvelua seuraavilla maantieteellisillä alueilla: Kaakkois-Suomi

(Yhdistysinfo.fi), Pohjois-Karjala (Jelli.fi), Keski-Suomi (Yhdistystori.fi), Espoo (Espoolaiset.fi), Lohja (Lohjalaiset.fi), Pohjois-Pohjanmaa (Ihimiset.fi ja Varesverkosto.fi) ja Lappi (Lappilaiset.fi)

Lue lisää sivustosta: https://www.yhdistysinfo.fi/tietoa-palvelusta/

Uutisia

Avoimet kylät -päivä 10.6.2017 Kymenlaaksossa

Kylät kutsuvat kaikki liikkeelle ja tutustumaan kylien elämään, tapahtumiin ja tempauksiin 10.6.2017. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi rysäytetään entistä näkyvämmin – tavoitteena on järjestää tapahtumia 800 kylällä ympäri Suomen. Kymenlaaksossa järjestetään mm. Muurikka-pannunheiton MM-kisat, lautta-ajelua Kymijoella, kirppiksiä ja perennojen vaihtopäiviä sekä huutokauppa. Päivän aikana voi lähteä kiertelemään Salpapolun maisemiin omatoimisesti, ja jatkaa matkaa vaikka Etelä-Karjalan puolen Salpa-Action -kohteisiin. PPP-97 järjestää kovakuntoisimmille pyöräilijöille opastetun retken(70km), jonka reitti mukailee Salpapolkua. …

Lue lisää.

---

Materiaalipaketti tarinatyöpajan ohjaukseen

Kansalaisareena ja Nuorten Voiman Liitto ovat tuottanee yhdessä materiaalipaketin, jossa käsitellään erityisesti sanataiteen ja luovan kirjoittamisen tarjoamia mahdollisuuksia tarinatyöpajoissa. Samalla he kannustavat toimijoita kirjoittamaan vapaaehtoistyöstä ja vertaistuesta. Tarinatyöpajoja voi suunnitella ja toteuttaa eri kohderyhmien kanssa. 

Lue lisää.

---

Opas järjestöjen ja yritysten väliseen yhteistyöhön

Järjestöjen ja yritysten välinen yhteistyö voi tarjota järjestöille paljon mahdollisuuksia. Siihen voi liittyä kuitenkin myös riskejä. Kansalaisareenan julkaisussa käydään läpi yhteistyösopimuksen kaikkein oleellisemmat kohdat aina sopimuksen valmistelusta yhteistyösopimuksen päättymiseen. 

Lue lisää.

---

Kuntaliiton ja kirkkohallituksen tuore opas yhteisöllisen innovoinnin tueksi

Yhteistyö ja asukkaiden mukaan saaminen on entistä tärkeämpää paikallisten palveluiden ja olojen kehittämisessä. Yhteisöllinen innovointi kehittää paikallista ja alueellista yhteistyötä ja samansuuntaisten tehtävien ja tulevaisuuden visioiden synkronointia. Yhteisöllisellä innovoinnilla saadaan koko yhteisön resurssit entistä paremmin käyttöön ja palvelut monipuolisemmiksi.

Lue lisää.

---

Tulevaisuuden kunnan skenaariot ja visiot 2030

Valtiovarainministeriön julkaisussa käsitellään vaihtoehtoja tulevaisuuden kuntien skenaarioiksi ja visioiksi. Tarkoituksena on samalla kannustaa kuntia oman roolinsa ja tulevaisuutensa ennakointiin ja arviointiin.

Lue lisää.

---

Järjestöjen talo Kouvolaan!

Aikuisväestön lautakunta hyväksyi 17.5.2017 pidetyssä kokouksessaan esityksen järjestöjen talon perustamisesta. Osoitteessa Savonkatu 23 sijaitsevasta talosta järjestöjen on mahdollista vuokrata toimistotilaa, tulossa on myös mm. yhteisiä kokoustiloja. Toiminnan on tarkoitus käynnistyä syksyllä. Vapaita toimistotiloja on vielä. Kerrosten pohjapiirroksiin voi tutustua osoitteessa www.kouvola.fi/yhdistystalo

Lue lisää.

---

Viidennes koululaisista ilman mieluisaa harrastusta - yläkoululaisista jopa kolmannes

Valtakunnallisessa koululaiskyselyssä (2017) selvisi, että harrastuksen puuttuminen ei ole kiinni kiinnostuksesta harrastuksia kohtaan. Päinvastoin, lapset ja nuoret haluaisivat harrastaa monipuolisesti useita eri taiteen, kulttuurin ja liikunnan aloja. Syitä harrastuksen puuttumiseen on mm. harrastustarjonta, korkea hinta, sopivan ryhmän tai kavereiden puuttuminen sekä harrastuksen vaativuus. Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasosen mukaan kyselyn tulokset osoittavat, että harrastustarjontaa tulee edelleen lisätä ja monipuolistaa, tuoda …

Lue lisää.

---

STEA -avustusten haku vuodelle 2018 on auki

Avustusta yleishyödylliseen terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia edistävään toimintaan vuodelle 2018 voi hakea Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta (STEA) seuraavasti: 18.4. - 31.5.2017 uudet avustukset 14.8. - 30.9.2017 käynnissä olevien hankkeiden ja toimintojen jatkoavustukset Avustuksia suunnataan STEAn avustuslinjausten mukaisille tavoitealueille: järjestöjen toimintaedellytysten ja perusrahoituksen turvaamiseen, terveyden ja toimintakyvyn edistämiseen, yhteisöllisyyden ja osallistumismahdollisuuksien edistämiseen, erityisryhmien asumisen tukemiseen, kriisiauttamiseen ja arjen turvallisuuden edistämiseen, työelämäosallisuuden …

Lue lisää.

---

Metka menetelmäsivu erityislapsiperheille avattu

Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n ylläpitämiltä sivuilta löytyy mm. erilaisia mindfulness harjoituksia vanhemmille, Sherborne -liikunta harjoituksia, vinkkejä satuhierontaan, paljon erilaisia leikkejä ja harjoituksia koko perheelle.

Lue lisää.

---

Työhyvinvointia järjestötyöpaikoille -sivusto

Opintokeskus Siviksen sivustoilta löydät tietoa ja ideoita työhyvinvoinnin kehittämisen tueksi järjestötyöpaikoilla. Sivusto on tarkoitettu kaikille työyhteisön kehittämisestä kiinnostuneille erikokoisten järjestöjen toimijoille.

Lue lisää.

---

3. sektorin yhdistyksille ja maaseudun mikroyrityksille työnantajuuteen liittyviä koulutuksia

tarjoaa Etelä-Karjalan Kylät ry:n Osaava ja Osallistuva tekijä -hanke. Koulutuksen aiheena on yhdistystoiminta ja sen aktivointi, yhdistys työllistäjänä, ympäristöhankkeiden käynnistäminen ja toteuttaminen sekä yhdistyksen ympäristösopimuksen tekeminen. Hanke mahdollistaa myös pitkäaikaistyöttömien työllistymisen joko palkkatuella tai työkokeilulla. Jos kiinnostuitte, ottakaa yhteyttä Työvalmentaja Minna Piutulaan, p. 040 216 5342 / minna.piutula@taipalsaari.fi

Lue lisää.

---

Jätevesineuvontaa kylässänne

Suomen Kylätoimikunta ry:n "Jässi" -jätevesihanke antaa neuvoa ja tietoa 3.4.2017 uudistuneen haja-asutusalueiden jätevesilainsäädännön muutoksista. Jässin neuvojat voi kutsua pitämään info-pisteen tai luento tyyppisen jätevesi-illan. "Jässi" -hanke saa rahoituksen ympäristöministeriöltä Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen kautta ja sen hankealueena toimivat Imatra, Parikkala, Ruokolahti ja Rautjärvi. Jos innostuitte järjestämään kylässänne jätevesien käsittelyyn liittyvän tapahtuman, niin lisätietoa löytyy hankkeen verkkosivuilta.  

Lue lisää.

---

Avoimet kylät 10.6.2017 Etelä-Karjala

Suomen 100 -vuotisjuhlan kunniaksi luvassa on entistä näyttävämpi ja hienompi tapahtuma täynnä yhdessäoloa ja kylien elämään tutustumista. Jokaisella kylällä on omat juttunsa. Lisätietoa kylistä ja tapahtumista voit katsoa Avoime kylät -tapahtuman kotisivuilta. Lappeenrannassa mm. Salpalinjan oppaat esittelevät toimintaansa Rutolan kentällä, Rutolantie 36. Opastetut kierrokset lähtevät matkaan klo 12. Varaathan mukaasi ulkoiluun sopivat jalkineet ja taskulampun. Lisätietoa tapahtumasta antaa Mauno Siren, p. …

Lue lisää.

---

Help Desk palvelee!

Etelä-Karjalan kylien Help Desk avattiin jälleen toukokuun alussa. Ongelmat puhelinten, tablettien tai tietokoneiden kanssa ratkotaan arkisin klo 9 - 13. Yhteydenotot joko puhelimitse tai sähköpostilla, Jani Valtonen, p. 040 487 1209, ekkylat15@gmail.com

Lue lisää.

---

Elämyspajasta motivaatiota opiskeluun

Nuorten Ystävien Komiasti Opintiellä -hankkeessa Seinäjoella kokeillaan ryhmämuotoista Elämyspaja-toimintamallia, jolla ehkäistään koulupudokkuutta ja opintojen keskeyttämistä koulutuskeskus Sedun toisen asteen oppilaitoksessa. Pajajaksojen tulokset ovat olleet lupaavia: kahden vuoden aikana osaamispisteitä on suoritettu jo yli 650.

Lue lisää.

---

Emma ja Elias Hillokellari -sivusto kokoaa perhe -ja lapsijärjestöjen tuottamaa materiaalia ammattilaisille ja perheille

Tuoreelta sivustolta löydät mm. Emma & Elias -verkostossa syntyneitä toimintamalleja, oppaita, raportteja ja materiaaleja ammattilaisten, järjestöjen ja perheiden käyttöön. Materiaalien lisäksi Hillokellarilla on haluttu tuoda esille järjestöjen yhteistyötä. www.emmaelias.fi/hillokellari

Lue lisää.

---

Askelmerkkejä löytävään nuorisotyöhön -opas on ilmestynyt

Oppaan on tarkoitus toimia yhtenä avauksena ajankohtaisessa keskustelussa nuorten ajanviettoon ja sitä kautta nuorisotyön kehittämiseen liittyen. Nuorisotyössä on tärkeää seurata nuorten maailmaan liittyviä trendejä, ja muokata toimintatapoja niiden mukaan. Tällä hetkellä nuorisotyölle on selkeä tarve nuorisotalojen lisäksi myös asemilla, kaduilla ja kauppakeskuksissa. Opas ilmestyy sähköisenä viikolla 15, jolloin löydät sen Löytävän nuorisotyön sivulta.

Lue lisää.

---

Säpinäsatasia nuorille

Mitä ovat Säpinäsataset? Säpinäsataset ovat Pohjois-Kymen Kasvun omaa nuoriso-Leader-rahoitusta nuorten itsensä ideoimiin yleishyödyllisiin pieniin projekteihin. Säpinäsataset rahoitetaan ohjelmakaudelta 2007-2013 käyttämättä jääneillä kuntarahoilla ja rahoitusta on varattu tähän tarkoitukseen 10 000 €/vuosi. Rahoituksesta päättää Kasvun nuorisojaosto. Kuka voi hakea Säpinäsatasia? Tukea voi hakea ryhmä kouvolalaisia tai iittiläisiä nuoria tai tällä alueella toimiva yhdistys, 4H-yritys tai muu vastaava, poikkeustapauksissa myös yksittäinen henkilö. …

Lue lisää.

---

Tapahtumia

Amaze Me Leader 2017 -seikkailutapahtuma

Amaze Me Leader 2017 -seikkailutapahtuma

Seikkaile kansainvälisesti elokuussa Suomessa - hae mukaan nyt! Hei, sinä kielitaitoinen 18-28 -vuotias nuori! Jos asut Lappeenrannan maaseutualueella, Luumäellä, Taipalsaarella, Lemillä tai Savitaipaleella – sinun on mahdollista hakea ja päästä mukaan Saimaan ympäristössä ja Amazing Race -hengessä järjestettävään seikkailutapahtumaan 13.-20.8.2017. Tapahtuman järjestävät alueen Leader -yhdistykset, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu ja maaseutuverkosto.

Lue lisää.

---
Avoimet kylät -päivä 10.6.2017 Kymenlaakossa ja Etelä-Karjalassa

Avoimet kylät -päivä 10.6.2017 Kymenlaakossa ja Etelä-Karjalassa

Avoimet kylät -päivä toteutetaan Suomi100 -hengessä, jolloin kylät avaavat ovensa kaikille kiinnostuneille. Tule mukaan tutustumaan kylien toimintaan, asukkaisiin ja palveluihin. Avoimet kylät -päivään osallistuvien kylien tapahtumat löytyvät osoitteesta: www.avoimetkylat.fi

Lue lisää.

---
Onnen kaukomaa -näyttelyn avaijaiset

Onnen kaukomaa -näyttelyn avaijaiset

Onnen kaukomaa –näyttelyn avajaiset Lappeenrannan linnoituksen Vihreässä makasiinissa perjantaina 2.6.2017 klo 18.00 Onnen kaukomaa – hyvän elämän kuvia Yhteisötaidepajojen teoksista koostuva taidenäyttely linnoituksen Vihreässä makasiinissa Ohjaajana toiminut taiteilija Soli Perttu Näyttely on esillä 3.6.-13.8.2017 Tervetuloa!

Lue lisää.

---
MLL:n lastenhoitokurssi

MLL:n lastenhoitokurssi

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri järjestää 7.9. alkaen lastenhoitotoiminnan kurssin yhteistyössä Kotkan opiston kanssa. Kurssilla opitaan perustaitoja lasten hoito- ja leikkitilanteisiin ja huolehtimaan lapsen turvallisuudesta, hoidosta ja viihtyvyydestä vanhempien antamien ohjeiden mukaan. Kurssi antaa valmiuksia toimia MLL:n lastenhoitotoiminnassa lapsiperheiden apuna lyhytaikaisissa lastenhoitotehtävissä lapsen kotiympäristössä. Alaikäraja 15 vuotta. MLL:n lastenhoitotoiminnan hoitajaksi pääsyn alaikäraja on 16 vuotta. Kurssi käsittää yhteensä 60 tuntia - …

Lue lisää.

---
MLL:n ystäväkoulutus

MLL:n ystäväkoulutus

Oletko kiinnostunut kansainvälisyydestä ja muista kulttuureista? Haluatko tutustua Suomessa asuviin maahanmuuttajaäiteihin? Erityisesti kotona lapsiaan hoitavat maahanmuuttajaäidit jäävät helposti eristyksiin, sillä heiltä puuttuvat luonnolliset tukiverkostot eikä heillä usein ole mahdollisuutta lähteä kielikursseille. Kaikki äidit eivät saa neuvolasta tietoa esimerkiksi perhekahviloista tai kerhotoiminnoista. Niillä, jotka tietoa saavat, saattaa olla korkea kynnys lähteä yksin tutustumaan perhekahvilaan tai oman asuinalueen muuhun lapsiperhetoimintaan. Ystäväksi maahanmuuttajaäidille …

Lue lisää.

---
MLL:n perhekummikoulutus

MLL:n perhekummikoulutus

MLL:n lapsiperheitä tukeva perhekummitoiminta on piirin organisoimaa, ammatillisesti ohjattua vapaaehtoistoimintaa. Toiminnan tarkoituksena on lisätä perheen hyvinvointia ja vahvistaa koko perheen elämänhallintaa tukemalla ensisijaisesti perheen vanhempia. Perhekummit ovat auttamisesta kiinnostuneita, sitoutuneita vapaaehtoisia. Haastattelemme Kaikki perhekummit etukäteen ja he osallistuvat MLL:n peruskoulutukseen sekä saavat lisäksi säännöllistä ohjausta vapaaehtoistyöhönsä. MLL:n perhekummit noudattavat vapaaehtoistyön eettisiä periaatteita ja ovat vaitiolovelvollisia. Perhekummin tehtävänä on ennen kaikkea …

Lue lisää.

---
MLL:n kaverikoulutus

MLL:n kaverikoulutus

Kaveritoiminta on piirin organisoimaa, ammatillisesti ohjattua vapaaehtoistoimintaa. Toiminta on suunnattu 4-17 -vuotiaalle lapselle tai nuorelle. Tavoitteena on parantaa lapsen tai nuoren ja hänen perheensä elämänhallintaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, tarjota lapselle tai nuorelle turvallinen ja luottamuksellinen suhde, ehkäistä ongelmien kasautumista sekä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä lapsen tai nuoren sosiaalisia taitoja ja itsetuntoa vahvistamalla. Kaverista voi olla apua esimerkiksi silloin jos lapsi tai …

Lue lisää.

---

Projekti- ja harjoittelupaikkatori 23.8. Saimaan ammattikorkeakoulussa

Työelämän tarjoamia mahdollisuuksia sosionomiopiskelijoille Ajankohta: Ke 23.8.2016 klo 8.15 - 15.30 Paikka: Saimaa-Sali, Saimaan ammattikorkeakoulu, Skinnarilankatu 36, Lappeenranta Kohderyhmä: sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan työelämätoimijat ja sosionomiopiskelijat.

Lue lisää.

---

Yhdistysinfon vuoden 2017 viides uutiskirje lähetetään sähköisesti kaikille järjestö-ja yhdistystoimijoille sekä muille uutiskirjeen tilanneille vkolla 26. Jos haluat uutisesi julkaistavan järjestötiedotteessa, ilmoita siitä 23.6.2017 mennessä tästä. Mikäli haluat toimittaa materiaalisi sähköpostitse, lähetä se osoitteeseen jenna.paajanen(at)socom.fi.