Muistiteko 2021

Kouvolan seudun Muisti ry toimii Kouvolan alueella muistisairautta sairastavien henkilöiden ja heidän läheistensä hyväksi sekä aivoterveyden edistämiseksi. Yhdistys haluaa palkita Muistiteon ja nostaa esille muistisairaiden ihmisten hyväksi tehtyjä asioita korona-aikana. Muistiteko palkinnon saaja voi olla mikä tahansa taho esimerkiksi yhteisö, yhdistys, oppilaitos, hoivakoti, yritys, kunta tai yksityishenkilö.

Muistiteko 2021 palkitsemiskriteerit ovat:

-teko on tehty yhdistyksen toiminta-alueella Kouvolassa
-teko tukee muistisairaan oman näköistä elämää
-teko edistää muistisairaan ja/tai hänen läheisensä hyvinvointia

Lisätietoja: toimisto p. 040 523 9697 tai toimisto@kouvolanseudunmuisti.fi

Jos mielessäsi on sopiva Muistiteko, lähetä vapaamuotoinen ehdotus perusteluineen 31.10.2021 mennessä osoitteeseen:

Kouvolan seudun Muisti ry

Muistiteko 2021

Hallituskatu 7 B 45100 Kouvola

tai sähköpostiin osoitteella

toimisto@kouvolanseudunmuisti.fi

Aihe-kenttään/otsikoksi: Muistiteko 2021

Yhdistyksen hallitus valitsee palkittavan Muistiteon hakemusten perusteella. Kannattaa varmistaa, että kriteerien täyttyminen näkyy hakemuksessa ja perustella miksi juuri ehdotettu Muistiteko tulisi palkita.