Muistisairaan henkilön omaishoitaja 2021

Kouvolan seudun Muisti ry toimii Kouvolan alueella muistisairautta sairastavien henkilöiden ja heidän läheistensä hyväksi sekä aivoterveyden edistämiseksi. Yhdistys haluaa osoittaa arvostuksensa muistisairaiden henkilöiden omaishoitajia ja heidän arvokasta työtään kohtaan. Vuoden 2021 omaishoitaja palkitaan yhdistyksen 30 + 1-vuotisjuhlan yhteydessä 27.11.2021. Palkittavan ei tarvitse olla sopimusomaishoitaja, riittää että auttaa ja huolehtii muistisairaan läheisensä arjen asioiden sujumisesta.

Vuoden muistisairaan henkilön omaishoitajan palkitsemiskriteerit ovat:

-omaishoitaja asuu yhdistyksen toiminta-alueella Kouvolassa
-omaishoitaja huolehtii ja auttaa muistisairasta läheistään

Lisätietoja: toimisto p. 040 523 9697 tai toimisto@kouvolanseudunmuisti.fi

Jos mielessäsi on sopiva henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus perusteluineen 31.10.2021 mennessä osoitteeseen:

Kouvolan seudun Muisti ry

Omaishoitaja 2021

Hallituskatu 7 B 45100 Kouvola

tai sähköpostiin osoitteella toimisto@kouvolanseudunmuisti.fi

Aihe kenttään/otsikoksi: Omaishoitaja 2021

Yhdistyksen hallitus valitsee palkittavan omaishoitajan hakemusten perusteella. Kannattaa varmistaa, että kriteerien täyttyminen näkyy hakemuksessa ja perustella miksi juuri ehdotettu omaishoitaja tulisi palkita.