Googlen yhteisötukien hakuaika 16. maaliskuuta – 1. toukokuuta

Google Community Grants -yhteisötukien hakuaika on jälleen alkanut. Koronaviruksen aiheuttaman tilanteen takia ei asiasta järjestetä infotilaisuutta. Mahdollisia kysymyksiä voi sen sijaan lähettää osoitteeseen googlehaminadc@google.com.

Yhteisötukea voidaan myöntää hankkeille, joilla on suora vaikutus Haminan palvelinkeskuksen alueen yhteisöön ja joiden painopiste on jokin seuraavista:

• luonnontieteiden ja teknologian opetuksen kehittäminen
  • positiiviset ympäristövaikutukset, erityisesti ilmakehässä olevan hiilidioksidin vähentäminen energiansäästöjen ja uusiutuvien energialähteiden avulla
  • paikallisen kulttuurin tuominen internetiin
  • internetin käyttömahdollisuuksien lisääminen.

Seuraavat tekijät otetaan huomioon hakemusten käsittelyssä:

• taloudellinen-, sosiaalinen- tai ympäristövaikutus palvelinkeskuksen yhteisössä tai lähialueella
  • mitattavat tavoitteet
  • yhteistyö muiden järjestöjen kanssa, ja yhteisön resurssien käytöstä saadut yhteisvaikutukset
  • mahdollisimman suuren vaikutuksen aikaansaanti käyttämällä Googlen maksutta tarjoamia tai vapaaehtoispalveluja.

Hakemuksia otetaan vastaan 16. maaliskuuta – 1. toukokuuta välisenä aikana. Hakemukset tulee jättää 1. toukokuuta 2020 klo 23:59 mennessä. Hakemuksen voi lähettää vain tästä linkistä.