Kesätyöntekijöitä yhdistyksiin

Kouvolan kaupunki järjestää kesällä 2020 koululaisille kesätyöpaikkoja yhdistyksiin lähelle nuorten asuinpaikkoja eri puolilla kaupunkia. Kaupunki toimii työnantajana, maksaa palkan ja vakuuttaa työntekijän. Järjestö toimii lähiesimiehenä, joka perehdyttää työhön, ohjaa ja valvoo työtä.

Järjestöjen kesätyöntekijätoiveesta toivotaan tietoa viimeistään 24.3. sähköpostitse yhteisotyo@kouvola.fi. Kerrottehan samalla työtehtävistä, joita nuori tekisi. Yhdistykset voivat tarjota työtä myös yhdessä. Otamme yhdistyksiin yhteyttä työllistettävien nuorten valinnan yhteydessä.

Nuorten työaika on 38 tuntia 45 minuuttia viikossa, työtä voi tehdä myös viikonloppuisin, mutta työntekijälle annetaan kaksi peräkkäistä vapaapäivää viikossa. Työsuhde sovitaan yhtäjaksoisesti kuukauden ajaksi. Kouvolalainen nuori hakee kesätöitä kaupungin kotisivuille viikolla 8 tulevien ohjeiden mukaan.

Lisätiedot: yhteisöpalvelut Anne Eriksson, anne.eriksson@kouvola.fi tai puh. 020 615 8492.