Kymenlaakson urheilugaala 31.1.2020

Maakunnan liikunta- ja urheiluväen yhteen kokoava tilaisuus, Kymenlaakson Urheilugaala järjestetään jälleen pääyhteistyössä Kymenlaakson Liiton, Suomen Urheilugaalan ja Veikkaus Oy:n kanssa 31.1.2020 kello 18.30 alkaen. Juhla upeassa miljöössä Pato Areenalla Kouvolassa (Kyminväylä 2D, 45700 Kouvola). Gaalan etkot alkavat klo. 17,30, jossa kevyttä musiikkia ja vapaata seurustelua.

Urheilugaalassa nostetaan esiin sitä osaamista, mitä Kymenlaaksolainen liikunta- ja urheilukulttuuri pitää sisällään. Lisäksi asiaa esille nostettaessa myös halutaan saada ns. suuren yleisön arvostuksen seuratoimijoita kohtaan kasvavan. Juhlassa palkitaan huippu- ja kilpaurheilussa ansioituneita, seuratoiminnan aktiiveja, kuntoliikkujia sekä liikuttaja-aktiiveja.

Juhla on kaikille liikunnan ja urheilun ystäville avoin ja siihen voi osallistua lunastamalla illalliskortin. Illalliskortti sisältää sisäänpääsyn, koko gaalan ohjelmiston sekä illallisen.

Iltaan kuuluu myös viihteellisiä osuuksia.

Gaala on hyvä tapa myös kiittää myös omaa seuraväkeä tuomalla heitä mukaan liikunnan ja urheilun juhlan tunnelmaan. Voitte varata vaikka koko pöydän omille puurtajillenne. Illalliskortin hinta on 56 euroa / hlö. Mikäli haluat muistaa puurtajia tai muita kumppaneita niin 8:n hengen pöytä varattavissa 410 euron hintaan. Merkitse varaukseen pöytäseurue kohtaan koko pöytä.

Kymenlaakson Taksin kyytitarjous gaalavieraille:

Gaalan päätyttyä kyyti Pato Areenalta Kouvolan keskustaan kävelykatu Manskin pohjoispäätyyn (kauppalankadun ja torikadun kulmaukseen / Amarillon kulma) ainoastaan 15 € / auto.

Tilataksi kyydit tilauksesta Kotkasta Kuusankoskelle1-4 henkilöä 100€ ja 5-8 henkilölle hintaan 150€. Lähtö samasta yhdestä osoitteesta. Varaus viimeistään 24.1. alla olevista yhteystiedoista:

Antti Horto
Myyntipäällikkö
Kymenlaakson Taksi Oy
antti.horto@kymenlaaksontaksi.fi

Gaalan lisätiedot ja illalliskorttien varauksen TÄSTÄ

tommi.lehtinen(a)kymli.fi, 040 5826 706

Kymenlaakson Liikunta ry:n toiminnanjohtaja