Syyskokous 2019

Pohjois-Kymen Demarit Ry piti 31.10.2019 syysvuosikokouksen SAK:n toimistolla Kouvolassa.
Tilaisuudessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat ja henkilövalinnat seuraaville kahdelle vuodelle 2020-2021.

Puheenjohtajan vetovastuu vaihtui Päivi Kossilan ajasta Sami Arolan (Kouvola) ajaksi. Kiitämme Päiviä viime vuosista, jotka ovat olleet Kouvolan sosialidemokraattikentällä monenkirjavaa aikaa. Onnea Samille uusiin haasteisiin ja olkoon yhteistyö hedelmällistä puoluerintamalla. Tavoitteena puoluejaostolla hankkia lisää uusia jäseniä ja kehittää ja laajentaa toimintamahdollisuuksia.

Varapuheenjohtajana jatkaa Ritva Lautamatti-Musto Kouvolasta.

Uuteen johtokuntaan valittu lisäksi seuraavat henkilöt:
– Päivi Kossila, Kouvola

– Aija Laurila

Varalla:
– Arja Torikka

Kokouksessa käynyt puhumassa Kaupunginvaltuutettu Niina Ristolainen Sote-asioista Kymsoten tarkastuslautakunnan puheenjohtajan roolissa. Kymsoten tilanne haasteellinen. Taloustilanne elää ja toimintaa pitää tehostaa. Pätevää henkilöstöä, sosiaalityöntekijöitä, sairaanhoitajia, lääkäreitä tarvitaan lisää, mutta samalla hetkellä menossa yt-menettelyt. Huoli vanhuksien hoidosta, päihdepalveluiden ja sosiaalipalveluiden riittävyydestä ja kattavuudesta jaetaan yli puoluerajojen.

Onnea uudelle puheenjohtajalle!