Yhdistykset mukaan Wanhan Holviston Joulu -tapahtuman kuusenkoristekilpailuun

Wanhan Holviston Joulu- tapahtumassa toteutetaan kuusenkoristelukilpailu. Haluamme haastaa mukaan muutaman järjestön, yhteisön, yhdistyksen. Tapahtumassa vierailevat voivat äänestää mielestään kauneinta kuusta, ja voittajalle on luvassa palkinto.

Kuusien koristelu tapahtuu Bastionissa (Raatihuoneenkatu 12, Hamina) lauantaina 14.12 aamulla klo 9-10. Tässä on tilaisuus saada näkyvyyttä ja jakaa myös infoa omasta yhdistyksestä. Teemme someen päivityksen koristelukilpailuun osallistuvista tahoista.

Lisätietoa Wanhan Holviston Joulu -tapahtumasta löydät täältä.

Ilmoittautumiset Miljalle

Milja Meriläinen
Tapahtumakoordinaattori
p. 0400 587 715
milja.merilainen@hamina.fi

Haminan kaupunki
Tapahtumatuotanto
Raatihuoneentori 1
49400 Hamina