Kouvolan kaupunki pyytää palkitsemisesityksiä vuoden 2019 menestyneistä kouvolalaisista urheiljoista, joukkueista sekä valmentajista ja toimihenkilöistä.

Kouvolan kaupunki palkitsee vuosittain ansioituneet urheilijat ja joukkueet. Valintavuosi on kalenterivuosi. Palkitseminen voi kohdistua urheilijaan, jonka kotikunta 1.1. on Kouvola tai paikkakunnalle rekisteröityyn joukkueeseen tai järjestöön.

Palkitsemisen perusteena on Suomen mestaruus tai maaotteluedustus tai näitä korkeammat saavuistukset.

Urheilijan ja joukkueen lisäksi tunnustuspalkinto voidaan antaa myös muusta huomattavasta paikkakunnan liikunnan eteen tehdystä työstä (urheilutoimittaja, -tuomari, -valmentaja, ohjaaja, toimitsija jne.).

Esitykset vuonna 2019 menestyneen urheilijan, joukkueen tai toimihenkilöhenkilön palkitsemiseksi tulee toimittaa 13.12.2019 mennessä osoiteella Kouvolan kaupunki, Porukkatalo, Leena Järvenmäki, Savonkatu 23, 45100 Kouvola tai sähköisesti yhteisotyo(at)kouvola.fi

Lue lisää Kouvolan kaupungin sivuilta