Kouvolan kaupungin kulttuuritalojen aula-, järjestysvalvonta- ja lipunmyyntipalveluiden kilpailutus

Kouvolan kaupunki kilpailuttaa kulttuuritalojen naulakko-, järjestyksenvalvonta- ja lipunmyyntipalvelut. Kaupunki haluaa tarjota seuroille ja yhdistyksille mahdollisuuden osallistua tähän kilpailutukseen.

Tarjouspyyntöön voi käydä tutustumassa osoitteessa pienhankintapalvelu.fi/kouvola (tarjouspyyntöön tutustujan tulee rekisteröityä palveluun, jotta pystyy tutustumaan koko tarjouspyyntöön ja jättämään tarjouksen). Tarjoukset tulee jättää 27.11.2019 kello 14:00 mennessä. Tarjouksen laadinnassa voi pyytää apua Kinnon hankinta-asiamies Marita Melkolta, puh. 020 615 5039, marita.melkko@kinno.fi.
Hankittavat palvelut jakaantuvat kulttuuritalojen kesken seuraavasti:

Kuusankoskitalo
 naulakkopalvelut
 järjestyksenvalvonta
 lipunmyynti

Kouvolatalo
 naulakkopalvelut
 järjestyksenvalvonta

Huom. Osatarjoukset ovat sallittu, eli tarjouksen voi jättää esimerkiksi vain yhdestä palvelusta.