Loviisan toimijat siirretty Uusimaalaiset.fi -sivustolle

Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuus koostuu valtakunnallisesta toimeksi.fi -verkkopalvelusta sekä alueellisista rinnakkaisverkkopalveluista. Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuus on perustettu helpottamaan kansalaistoiminnan parissa toimivien järjestöjen, yhdistysten, yhteisöjen, seurakuntien, kuntien ja kaupunkien sekä ei-kaupallisten yritysten toiminnan, vapaaehtoistyön ja kehittämistoiminnan löytämistä ja viestintää.

Loviisalaiset yhdistykset, järjestöt sekä heidän tuottamat toiminnat ovat aiemmin kuuluneet toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuudessa Kaakkois-Suomessa toimivaan yhdistysinfo.fi -aluepalveluun.

Espoolaiset.fi -aluepalvelu ja lohjalaiset.fi -aluepalvelu yhdistyivät marraskuussa 2018 kattamaan koko Uudenmaan alueen (uusimaalaiset.fi). Näin ollen ainoastaan Loviisassa toimivat yhdistykset ja järjestöt on katsottu luontevammin kuuluvan uusimaalaiset.fi -sivustolle. Asiasta ollaan oltu yhteydessä yhdistyksiin ja järjestöihin, joita siirto koskee.

Uusimaalaiset.fi -verkkopalvelu on Uudellamaalla toimivaa kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa kokoava sivusto. Se on perustettu helpottamaan kansalaistoiminnan parissa toimivien järjestöjen, yhdistysten, yhteisöjen, seurakuntien, kuntien ja kaupunkien sekä ei-kaupallisten yritysten toiminnan, vapaaehtoistyön ja kehittämistoiminnan löytämistä ja viestintää.

Uusimaalaiset.fi -verkkopalvelun sisältö keskittyy erityisesti ihmisten hyvinvointiin liittyvään toimintaan. Palvelun sisältö on suunnattu erityisesti kansalaisille, yhdistys- ja järjestötoimijoille, oppilaitosten edustajille sekä viranomaisille. Sivustoa ylläpitää EJY ry.