Rahaa jaossa nuorten hankkeisiin

Säpinäsatasten valintajakso päättyy 31.10.2019

Saisiko olla Säpinäsatasia?

Pohjois-Kymen Kasvun Säpinäsataset ovat 13-29-vuotiaille myönnettävää, matalan kynnyksen projektirahoitusta. Rahoitusta voi hyödyntää nuorten ideoimiin ja toteuttamiin projekteihin Kouvolan ja Iitin alueilla. Säpinäsatasilla voi tehdä esimerkiksi retkiä tai hankintoja, järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia, kursseja tai mahdollistaa vaikkapa yrityskokeiluja.

Hakijana voivat toimia yksittäiset nuoret tai nuorten ryhmät, mutta myös yhdistykset, seurat, luokat yms. tahot.

Lue lisää ja tutustu Säpinäsatasilla tehtyihin hankkeisiin Pohjois-Kymen Kasvun sivuilta, laita hakemus sisään tai tilaa maksuton Säpinä-työpaja omalle porukallesi: tanja.rautavirta(at)pohjois-kymenkasvu.fi tai puh. 040 590 5655.