Kouvolan kirjastoissa kasvatetaan vapaaehtoistoiminnan puuta

Kouvolan kirjastoissa on nähtävillä Vapaaehtoistoiminnan kasvoja Kouvolassa -valokuvanäyttely. Valokuvanäyttely julkistettiin Kouvolan Porukkatalolla järjestettyjen Vapaaehtoistreffien puitteissa 17.9.2019. Porukkatalolta valokuvanäyttely jatkaa matkaansa viiteen eri Kouvolan seudun kirjastoon, Kuusankoskelle, Myllykoskelle, Korialle, Elimäelle ja Kouvolan pääkirjastolle.

Valokuvanäyttelyn ohessa kirjastoilla kasvatetaan ja kastellaan vapaaehtoistoiminnan puuta.Valokuvanäyttelyn mukana kirjastosta toiseen kiertävästä vapaaehtoistoiminnan puusta voi käydä poimimassa itselleen mielekästä tekemistä vapaaehtoistoiminnan muodossa. Toiminnan tarkoituksena on jakaa hyvää ympäri vuoden ja madaltaa kynnystä lähteä mukaan vapaaehtoistoimintaan Kouvolassa mukavan ja itselleen parhaiten soveltuvien tehtävien sekä aikataulujen puitteissa. Sen lisäksi, että puusta voi käydä poimimassa tehtäviä, paikalliset yhdistykset voivat käydä lisäämässä puuhun omia, tarjolla olevia tehtäviään.

Vapaaehtoistoiminnan kasvoja Kouvolassa -valokuvanäyttely on Kouvolan yhdistysten tarpeita palvelemaan perustetun Kaikumedian ja siellä työskentelevän Aki Ryöpyn toteuttama. Näyttelyssä nähdään useita kasvoja erilaisten Kouvolan seudulla toimivien yhdistysten riveistä ja se on samalla kurkistus vapaaehtoistoimintaan tehtävien kautta. Valokuvanäyttely on esillä Kuusankosken kirjastossa 14.10.-3.11., Myllykosken kirjastossa 11.11.-1.12., Korian kirjastossa 9.12.-5.1.2020, Elimäen kirjastossa 13.1.-2.2.2020 ja Kouvolan pääkirjastossa 10.2.-1.3.2020.

Lue lisää Kaikumedian sivuilta