Paikka auki avaa oven työelämään – tulokset puhuvat puolestaan!

Nuorten Ystävien ohjelmapäällikkö Marjo-Riitta Tervonen kirjoittaa blogissaan, miten  STM:n Paikka auki -osatyökykyisten ja nuorten avustusohjelma on osoittanut paikkansa yhteiskunnassa. Nuorten Ystävät koordinoi avustusohjelmaa 2018 – 2021. Tukea saa niin työllistävät järjestöt kuin työntekijätkin.

Paikka auki -työntekijät ovat tyytyväisiä työhönsä. Työsuhteen aikana on tapahtunut myönteisiä elämänmuutoksia mm. taloudellisen tilanteen ja elämän laadun kohenemiseen, itsevarmuuden ja itsetunnon vahvistumiseen sekä oman tulevaisuuden kirkastumiseen.

Paikka auki -avustusohjelmaan on jätetty hakemuksia vuodelle 2020 kaksinkertainen määrä edellisvuoteen verrattuna. Keväällä 2020 haetaan avustuksia vuodelle 2021, joka on tämän ohjelmakauden viimeinen haku.

Lue lisää Nuorten Ystävien blogista