Heinolan kesäteatterin juhlavuoteen Kari Heiskasen ohjauksessa

Kulunut kesä oli historiallinen Heinolan kesäteatterissa. Pokka pitää -esityksen näki kaiken kaikkiaan peräti 31.000 katsojaa! Pitkään emme ole joutaneet Heinolassa hengähtämään, koska vuoden 2020 esityskauden myynti on juuri pyöräytetty käyntiin.

Kesällä 2020 Heinolan kesäteatterin esityksenä nähdään hulvattoman hauska Riemurahat, jonka ohjaa Kari Heiskanen. Heiskanen on aiemmin nähty Heinolan kesäteatterissa näyttelijänä vuonna 2016 esityksessä Voi veljet.

Tarina alkaa kun tavallisen keski-ikäisen pariskunnan elämä mullistuu  miehen palatessa kotiin salkku täynnä rahaa.

Metrossa gangsterin kanssa laukkua vaihtanut Henry Perkins haluaa heti pakata tavaransa ja lähteä vaimoineen varhaiseläkkeen viettoon ulkomaille. Erinäiset sattumukset kuitenkin viivyttävät matkalle lähtöä. Joesta löytyy sementtipainoissa upotettu mies, joka kantaa salkussaan Henryn eväsleipää ja henkilöllisyyspapereita. Poliisi, taksikuski ja illalliselle saapuva tuttavapariskunta vedetään mukaan selkkaukseen.

Ensi-iltansa Riemurahat saa torstaina 11.6.2020 ja näytöksiä on yhteensä 40 kappaletta heinäkuun 28. päivään saakka.

Lippujen hinnat pysyvät ennallaan myös kesällä 2020. Vähintään 30 henkilön ryhmälle lipun hinta on 27 euroa/henkilö, sisältäen yhden vapaalipun.

Varmista paikkasi ja tee varaus nyt! Katsomon parhaat paikat menevät suosituimpiin esityspäiviin nopeasti, joten ennakkovaraus kannattaa tehdä ajoissa. Hyödynnäthän myös ennakko-ostajan edut: kaikista maaliskuun loppuun mennessä lunastetuista lipuista 2 euron alennus. Edun voivat hyödyntää myös ryhmät.

Ryhmävaraukset ja väliaikatarjoilun tilaukset Heinolan kulttuuritoimistosta:
p. 03 849 3606 tai kulttuuritoimisto@heinola.fi, ma – pe 8.30 – 15.30.

Lisätietoja löydät www.heinola.net ja aina voit myös soittaa meille (p. 03 849 3606).

Tervetuloa Heinolan kesäteatteriin kesällä 2020!

Terveisin,

Heinolan kesäteatterin työryhmä