Kouvola: Järjestöjen avustuksiin parannuksia

Kouvolan kaupunki kehittää järjestöavustuksia, tavoitteena saada avustukset paremmin tukemaan yhdistysten aktiivista toimintaa ja kaupungin tavoitteita ihmisten hyvinvoinnissa ja kaupungin elinvoimaisuudessa.

Liikunta- ja kulttuurilautakunta on pohtinut kriteereitä seminaarissaan 28.8.2019: Toiminta-avustukset muodostuvat kahdesta osasta: perusosa ja aktiivisuusosa. Perusosassa arvioidaan kaupungin asettamien tavoitteiden ja kasvukärkien toteutumista järjestöjen toiminnassa. Aktiivisuusosassa otetaan huomioon muun muassa järjestettävät tapahtumat, vertaistoiminta ja kansalaistoiminta, yhteistyö eri tahojen kanssa sekä kansainvälisyys ja koulutuksen tarjoaminen kumppaneille.

Tervetuloa keskustelemaan järjestöjen toiminta- ja tapahtuma-avustuksista keskiviikkona 18.9. klo 17-18.30 Porukkatalon 2. kerroksen aulaan, Savonkatu 23.
Lautakunta käsittelee avustuskriteereitä kokouksessaan 25.9.2019. Erityisesti paneudumme kaksiosaiseen rakenteeseen ja huomioon otettaviin kriteereihin sekä kriteerien painoarvoon.

Yhteisöpalvelut Anne Eriksson puh. 020 615 8492