Sosiaali- ja terveysalan yhdistyksiltä pyydetään esityksiä palkittavista vapaaehtoistoiminnan jäsenistä marraskuun alkuun 2019 mennessä.

Kouvolan sosiaali- ja terveysjärjestöjen yhteistyöverkosto Voimarinki pyytää sosiaali- ja terveysalan yhdistyksiä toimittamaan marraskuun alkuun mennessä esitykset jäsenistään, jotka yhdistys haluaa palkita ansiokkaasta vapaaehtoistoiminnasta. Yhdistys voi esittää palkittavaksi korkeintaan 3 jäsentään.

Ilmoita palkittavat tästä linkistä

Palkitsemista koskevat mahdolliset kysymykset voi lähettää osoitteeseen voimarinki@gmail.com.

Vapaaehtoisten palkitseminen tapahtuu 20.11. Kuusankoskitalossa pidettävässä Kiitosgaala -palkitsemisjuhlassa.

Kouvolan kaupunki
Yhteisöpalvelut