A-klinikkasäätiön KokeNet -verkkosivusto tarjoaa kokemusasiantuntijoiden neuvontaa ja tukea alkoholi-, peliriippuvuus- sekä mielenterveysongelmissa

KokeNet on maksuton palvelu, jossa voi keskustella alkoholi-, mielenterveys- tai peliongelmista nimettömästi ja luottamuksella. Vastaajina ovat omasta tai läheisen päihde-, mielenterveys- tai peliongelmasta toipuneet kokemusasiantuntijat, jotka auttavat eteenpäin. KokeNetissä voi myös varata ajan Skypen välityksellä tapahtuvaan keskusteluun, jossa pääsee juttelemaan kokemusasiantuntijoiden kanssa.

Ammattilaiset voivat hyötyä KokeNetistä asiakasohjauksessa. Kokemusasiantuntija voi osallistua videon välityksellä asiakastapaamisiin. Kokemusasiantuntijoita voi myös tilata vaikkapa ryhmänohjaukseen tai asiakastilanteen selkeyttämiseksi.

Lue lisää https://kokenet.fi/fi/etusivu