Etkö vielä saanut kesätöitä? Tuunaa itse itsellesi kesäduuni!

Iitissä ja Kouvolassa tuunataan kesäduuneja niille, joilla ei flaksi käynyt kesätyönhaussa. Workshopit on kaikille avoimia ja maksuttomia ja niissä on tarjolla konkreettista apua siihen, miten luoda itselleen kesäduuni ja miten aloittaa homma.
Jos kesäduuni jäi saamatta ja pelkkä lomailu turhauttaa, tule Kausalan Nuokulle tai Kouvolan Ohjaamoon! Tuunaa itsellesi kesäduuni -workshopeissa mietitään oikein porukalla, mitä kukakin voisi kesätyönään tehdä ja minne palvelujaan voisi tarjota. Tarjolla on konkreettista apua ideoimiseen, homman aloittamiseen ja kaikkeen siltä väliltä. Tavoitteena on, että workshopin päätteeksi jokaisella osallistujalla on ajatus omasta kesätyöstä ja käsitys siitä, miten lähteä edistämään sitä.

Työpajat ovat kaikille kesätöitä etsiville avoimia ja maksuttomia.
Workshopin toteuttavat yhteistyössä Rekrystä toimeen -hanke ja Pohjois-Kymen 4H:n Polku 4H-yrittäjyyteen -hanke.

Tuunaa itsellesi kesäduuni -workshopit:
Kausalan Nuokulla perjantaina 7.6.2019 kello 13.00-15.00
Kouvolan Ohjaamossa maanantaina 10.6. kello 13.00-15.00
Lue lisää Kausalan workshopista Duunista toimeen -sivuilta »
Lue lisää Ohjaamon workshopista Duunista toimeen -sivuilta »