Millaisia tehtäviä yhdistyksenne tarjoaisi uusille vapaaehtoisille?

Tervetuloa Vapaaehtoistreffeille 17.9.2019 Porukkataloon tapaamaan vapaaehtoistyöstä kiinnostuneita kuntalaisia ja kertomaan tehtävistä joita yhdistyksenne tarjoaa!
Näillä treffeillä ei etsitä uutta sihteeriä eikä jäseniä yhdistykseen, vaan tarjotaan toisen-laista mahdollisuutta osallistua ja tutustua toimintaan.
Haastamme yhdistykset miettimään kertaluonteisia eli POP UP -tyyppisiä tehtäviä, joita voisitte tarjota. Onko yhdistyksellänne juhlat tulossa, mutta liikenteenohjaaja tai kahvinkeittäjä puuttuu? Tarvitsetteko valokuvaajaa tai kotisivujen päivittäjää?
Valitkaa listalta yhdistyksellenne sopivia todellisia tehtäviä ja täydentäkää listaa tarpeen mukaan. Näin voimme mainostaa tapahtumaa, vapaaehtoistehtäviä ja mukana olevia yhdistyksiä. Nyt kerättävä tieto ei vielä ole sitovaa. Tapahtuma järjestetään yhdistysten ja Kouvolan kaupungin yhteistyönä.
Kysely on avoinna 13.6. saakka.

Ilmoita tehtäviä